Tiešraide: Vēlēšanu nakts kopā ar TVNET

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Vēlēšanas noslēgušās. Kamēr tiek skaitītas vēlētāju balsis un parādās pirmie rezultāti, portāla TVNET tiešraidē "Vēlēšanu nakts kopā ar Dauguli" žurnālists Mārtiņš Daugulis uz sarunu bija aicinājis Latvijas Ārpolitikas institūta asociēto pētnieci Sintiju Broku, ar kuru kopā apsprieda vēlētāju aktivitāti, vēlētāju aptaujas rezultātus un tvitera reakciju. 

Taisnība, ka Saeima ir sabiedrības spogulis, un tas deputātu daudzums, kas tiks Saeimā, pārstāvēs šo cilvēku intereses un viņu zināšanas, atzina Broka.

Savukārt TVNET galvenais redaktors Toms Ostrovskis uzsvēra: Pārsteidz zemā vēlētāju aktivitāte. Tam ir divi iespējamie cēloņi - vai nu mēs esam iesūnojuši un neredzam, kurp jāvada valsts un nepieciešami ārēji satricinājumi, vai arī otrādi - satricinājumu un kairinājumu ir pārāk daudz.

Tiešraides 1. daļas videoarhīvs:

Tiešraides 2. daļas videoarhīvs:

Jau ziņots, ka 13.Saeimas vēlēšanās vadībā izvirzījusies politiskā partija Saskaņa ar 19.4%, liecina aģentūras LETA, Latvijas Televīzijas, Latvijas Radio, Rīgas Stradiņa universitātes un pētījumu centra SKDS veiktās vēlētāju aptaujas pie 13.Saeimas vēlēšanu iecirkņiem rezultāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu