Pārdod elegantu īpašumu, kurš savulaik piederējis Džonam Lenonam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Savills / SWNS.com/Scanpix/AP

Džons Lenons un viņa grupa The Beatles bija sensācija mūzikas pasaulē – to veicināja mūziķa savdabīgā personība un ģeniālā prasme radīt neatkārtojamu mūziku. Lenona ekscentriskā personība izpaudās ne tikai mūzikā un dzīvesveidā – kaut arī The Beatles solists bija visai izteikts 60. gadu hipijs, tomēr viņš mīlēja arī dārgas mantas, tostarp mašīnas un smalkas savrupmājas. Nu viena no Lenona savrupmājām ir nonākusi nekustamo īpašumu tirgū.

Eleganto stikla namu Džons Lenons iegādājās 1965. gadā savai mīļajai tantei Mimī.  Džona Lenona unikālā māja atrodas Sendbenksas pussalā, Lielbritānijas dienvidos. Tante Mimī Džona bērnībā bija vienīgais radinieks, kas uzņēmās topošā mūziķa audzināšanu – kad Džonam bija vien četri gadi, tēvs puiku pameta un atstāja mātes aizgādībā, taču jau sešus mēnešus pēc incidenta arī Džona māte no bērna atteicās un atstāja to savai māsai Mimī.

Foto: Savills / SWNS.com / Scanpix

Tantes Mimī nesavtīgā rīcība ir iemesls, kādēļ Džons veiksmīgās karjeras laikā nekad neaizmirsa savus audžuvecākus un pat iegādājās tiem vienu no Lielbritānijas smalkākajiem namiem. Jāteic gan, ka pārdošanā nonākušais nams nav tieši tas pats, kurā mitinājās Džona Lenona tante – pēc Mimī nāves, 1991. gadā, māja nonāca likteņa nežēlīgajās rokās. Māja bija pamatīgi cietusi, tādēļ to jaunie īpašnieki pārveidoja teju līdz nepazīšanai. Tagad bijušo Džona Lenona īpašumu var iegādāties par septiņiem miljoniem britu mārciņu.

Nelielajā modernisma stila namiņā ir četras guļamistabas un vairākas luksusa dzīvojamās telpas – kinozāle un iekštelpu baseins. Caur mājas milzīgajiem logiem paveras neaizmirstams skats – Lielbritānijas salas, jūra, meži un jahtas, kas regulāri traucas gar mājas logiem un terasēm. Mājoklī ir veidots īpaši mūsdienīgs interjers, kurā pārsvarā dominē baltā krāsa, liekot akcentu uz ainavu, kas paveras caur logiem.

Foto: Savills / SWNS.com / Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu