Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nespēj sasniegt vaginālo baudu? Tu esi normāla - lūk, 3 zelta tehnikas

Seksuālo attiecību eksperta viedoklis!
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Seksuālo attiecību eksperts, vairāku grāmatu autors un seksa tehniku treneris Alekss Mejs dalās savā pieredzē par to, kā sievietēm sasniegt tieši vaginālo orgasmu, kas dažos dzīves gadījumos liekas kā zinātniskā fantastika... Lūk, tehnikas. 

"Klitorālais orgasms ir tikai neliela pasaules daļa no prieka valstības, ko katra sieviete spēj saņemt no mīlēšanās. Es gribu, lai jūs, sievietes, izjustu jaunas sajūtas! Pastāstīšu, kā to izdarīt," savā sociālajā vietnē runā seksa eksperts. 

1. Sāc dominēt pār savu klitorālo orgasmu!

Aizmirstiet ātro mehānisko darbību, kas strauji un diezgan pārliecinoši iet pretī uzvarai. Atlicini 30-40 minūtes, sagādā sev klitora vibratoru un lēnām šo laiku izklaidē sevi.

To darot, tu sapratīsi, kā mainās tavas sajūtas, kaut ko paātrinot vai palēninot. Tu iemācīsies noķert savu vilni un to spēsi pagarināt, respektīvi, tu būsi sava orgasma pavēlniece!

2. Sāc attīstīt savus maksts muskuļus.

Vaginālās bumbiņas, intīmais fitness, vumbildings - jebkas, kas trenēs tavas maksts muskuļus, ir ieguldījums tavas seksuālās dzīves kvalitātē ilgtermiņā.

Tu ne vien saņemsi fantastiskas izjūtas treniņa brīdī, bet arī iepazīsi savu ķermeni. Turklāt tas ir ļoti noderīgi iegurņa orgānu veselībai. 

Foto: depositphotos.com

3. Mācies apvienot klitorālo orgasmu ar maksts muskuļu darbību

"Jūs saņemsiet sprādzienbīstamas sajūtas!" sola seksa tehniku treneris. Apvienojot šīs divas metodes, jūs "pamodināsiet sevi", izjūtot vaginālo orgasmu.

Padalies pieredzē, kā tev sokas ar vaginālā orgasma sasniegšanu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu