ZZS sarunās par valdības veidošanu pārstāvēs Krauze, Brigmanis un Tavars (7)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) sarunās par valdības veidošanu pārstāvēs Armands Krauze, Augusts Brigmanis un Edgars Tavars, informēja Krauze.

Attiecīgie politiķi izvēlēti, lai tiktu pārstāvēta gan ZZS vadība, gan politiskās apvienības abu pamatpartiju vadītāji.

Krauze ir ZZS valdes priekšsēdētājs, Brigmanis vada Latvijas Zemnieku savienību un Tavars ir Latvijas Zaļās partijas valdes priekšsēdētājs.

Kā ziņots, lai gan ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Brigmanis 13.Saeimas vēlēšanās palicis pirmais aiz svītras Zemgales vēlēšanu apgabalā, politiķis norāda uz vēlētāju viņam ievilktajiem plusiem un sola turpināt darboties politikā, arī piedalīties valdības veidošanas sarunās.

Politiķis neuzskata sevi par zaudētāju, jo 3.vieta ir vērtējama kā labs rezultāts un citos apstākļos, kad tiktu saņemtas trīs līdz četras vietas no apgabala, tas ļautu arī nonākt Saeimā.

Saskaņā ar provizoriskajiem rezultātiem "Saskaņai" parlamentā varētu būt 23 vietas, politiskajai partijai "KPV LV" un Jaunajai konservatīvajai partijai - katrai 16 vietas, "Attīstībai/Par!" un nacionālajai apvienībai "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK - katrai 13 vietas, ZZS - 11 vietas, bet "Jaunajai Vienotībai" - astoņas vietas.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu