Džastins Timberleiks ir radījis savu pirmo apģērbu kolekciju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Levi’s® ir paziņojis par zīmola sadarbību ar desmitkārtēju Grammy balvas ieguvēju, mūziķi un aktieri Džastinu Timberleiku (Justin Timberlake). Jaunā Levi’s® x Justin Timberlake kolekcija ar nosaukumu “Fresh Leaves” piedāvā mūsdienīgu skatījumu uz ikoniskiem modeļiem, ko iedvesmojusi Džastina Timberleika mīlestība pret mūziku. 

“Kā autentisku pašizpausmes simbolu Levi’s® zīmola apģērbus vienmēr ir valkājuši mūziķi un viņu fani visā pasaulē. Džastins iemieso zīmola autentisko garu, un mēs lepojamies ar sadarbību ar viņu šīs kolekcijas ietvaros,” teica Levi Strauss & Co mārketinga vadītāja Dženifera Seja (Jennifer Sey). 

Foto: publicitātes

Radot kolekciju “Fresh Leaves”, mūziķis sadarbojās ar dizaineru komandu, lai piešķirtu jaunas vēsmas dažiem no zīmola visikoniskākajiem apģērba gabaliem, kā rezultātā tapusi klasiska kolekcija ar mūsdienīgu piesitienu – pazīstami apģērba modeļi, krāsas un silueti, kas iedzīvināti jaunā veidolā. 

“Mūzikas radīšanas procesā un koncertos apģērbam ir tikpat liela nozīme kā pašai mūzikai. Šī kolekcija atspoguļo manus centienus dalīties pieredzē ar faniem,” teica Džastins Timberleiks

Foto: publicitātes

Kolekcija pārdošanā Levi’s® veikalos visā pasaulē, tostarp Levi’s® veikalā t/c Domina Latvijā, kā arī tiešsaistē Levi.com. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu