Staicelē pabeigta reģionālā autoceļa Ainaži-Matīši posma būvniecība (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.liepajniekiem.lv

Šomēnes Staicelē tiks pabeigti reģionālā autoceļa Ainaži-Matīši pārbūves darbi, kuru kopējās izmaksas lēšamas 1 138 068 eiro apmērā, aģentūra LETA uzzināja Alojas novada pašvaldībā.

Pārbūves rezultātā veiktas būtiskas izmaiņas izmaiņas satiksmes organizācijā, iebraucot Staicelē. Izbūvētas autostāvvietas vieglajiem transporta līdzekļiem un sabiedriskajam transportam, uzstādītas jaunas autobusa pieturas.

Tāpat izveidota droša un izgaismota gājēju pāreja, mainīts ielu apgaismojums, izbūvēta lietus ūdeņu kanalizāciju ielai un stāvlaukumam, kā arī veikta ceļa pamatnes maiņa un ieklāts jauns asfaltbetona segums visā pārbūves posmā, izbūvētas gājēju ietves un veikti apzaļumošanas darbi.

Pārbūves darbu veic Smiltenes uzņēmums SIA "8 CBR".

SIA "8 CBR" ir viena no vecākajām un lielākajām ceļu un tiltu būves sabiedrībām Latvijā, kas dibināta 1959.gadā. Kopš 2008.gada "8 CBR" ir viens no "A.C.B." uzņēmumu grupas dalībniekiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu