Ne koncertu, ne naudas! Brīdina par koncertu organizatoru „Jaukie cilvēki”

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Vairāki cilvēki vērsušies Patērētāju tiesību aizsardzības centrā (PTAC) ar sūdzībām par biedrību „Jaukie cilvēki”, kas atcēlusi divus koncertus un par iegādātajām biļetēm naudu nav atdevusi, vēstī raidījums „Bez Tabu”.

Kā stāsta viena no sūdzības iesniedzējām, Elita, viņa iegādājusies trīs biļetes 139 eiro vērtībā uz mūziķes Marizas koncertu, kas bija plānots šovasar Rīgā. Taču īsi pirms koncerta tika paziņots, ka pasākums ir atcelts.

Pasākuma organizators solīja naudu atdot mēneša laikā, taču tas nenotika, un vietā tika piedāvātas biļetes uz ”Vivaldiano” koncertu, tomēr arī tas tika atcelts.

Nauda par nenotikušo pasākumu Elitai joprojām nav atdota.

Biedrības ”Jaukie cilvēki” vadītājs Kirils Busigins ar e-pasta starpniecību raidījumam „Bez Tabu” skaidrojis, ka biedrības nedienas sākušās pirms diviem gadiem, kad ar festivāla ”Kubana” organizatoriem iedzīvojās zaudējumos.

”Ceturtdien uzņēmuma konts tika bloķēts pēc AKKA/LAA iniciatīvas. Kopējā finanšu zaudējumu summa vēl tiek precizēta, bet runa ir par desmitiem tūkstošu,” atklāj pasākumu organizators Busigins.

Patērētāju tiesību aizsardzības centrā norāda, ka sūdzības par konkrēto uzņēmēju saņemtas arī no Lietuvas.

Kā norāda raidījums, visticamāk, biedrība pieteiks maksātnespēju, un biļešu pircējiem laikus jāpiesaka savas finansiālās pretenzijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu