Ķīnā autobusa vadītāja un pasažieres ķilda izraisa traģisku avāriju (2)

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Traģiska autobusa avārija Čuncjinā, Ķīnā
Traģiska autobusa avārija Čuncjinā, Ķīnā Foto: Wang Quanchao/TT NYHETSBYRÅN

Svētdien autobusam no tilta iegāžoties Jandzi upē Ķīnā, bojā gāja vismaz 13 cilvēki, bet vēl divi ir pazuduši bez vēsts. Novērošanas kameru ieraksts atklāj, ka traģēdija izcēlās pavisam muļķīga iemesla dēļ - autobusa vadītājs saķildojās ar kādu neapmierinātu pasažieri, vēsta raidorganizācija BBC.

VIDEO: Traģiska autobusa avārija Ķīnā

Sākotnēji tika ziņots, ka autobusa šoferis centies izvairīties no sadursmes ar pretējā virzienā braucošu auto. Taču nesen atklātībā nonācis videoieraksts liecina par ko citu - kāda agresīva pasažiere iekaustīja autobusa vadītāju, kurš sāka sist pretī un zaudēja kontroli pār stūri. Incidents notika Ķīnas pilsētā Čuncjinā.

Autobuss lielā ātrumā iebrauca pretējā joslā un iztriecās cauri drošības barjerām. Ar to videonovērošanas kameru ieraksts beidzas.

Foto: Anonymous/TT NYHETSBYRÅN

Policija norāda, ka 48 gadus vecā pasažiere esot sadusmojusies par to, ka autobuss neapstājās viņas pieturā. Kad šoferis atteicās viņu nekavējoties izlaist, sieviete sāka viņu dauzīt ar savu mobilo telefonu.

Foto: Anonymous/TT NYHETSBYRÅN

Pēc avārijas tika veikta vērienīga glābšanas operācija, kurā piedalījās ūdenslīdēji un tika izmantoti celtņi. Taču neviens izdzīvojušais netika atrasts.

Trešdienas vakarā no 71 metra dziļuma tika izcelts autobusa karkass. Nirēji atrada vairāku pasažieru mirstīgās atliekas.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu