Jaunietis Krievijā skolā ierodas ar cirvi, nažiem un benzīnu; vēlāk apēd indi (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kāds astotās klases skolēns Volgogradas apgabalā Krievijā ieradies skolā ar cirvi, vairākiem nažiem un benzīna kannu. Kad jaunietis vēlāk aizvests pie skolas direktora, viņš iedzēris indi, vēsta Krievijas medijs “Meduza”.

Incidents noticis 13.novembrī Volgogradas apgabala Krasnij ciematā.

Skolēns visus atnestos priekšmetus salicis uz skolas sola. Vēlāk jaunieša atnestos potenciāli bīstamos priekšmetus konfiscējis viens no skolas skolotājiem.

Kā vēlāk stāstījuši citi skolas audzēkņi, jaunietis nav gribējis nevienam nodarīt pāri, ziņo Krievijas aģentūra “RIA Novosti”.

Pēc tam, kad skolotāji jaunieti aizveduši uz skolas direktora kabinetu, viņš kaut ko apēdis, visticamāk, žurku indi.

Jaunietis nogādāts slimnīcā.

Vietējās policijas pārstāvji uzskata, ka jaunietim varētu būt izcēlies konflikts ar klasesbiedriem, tāpēc viņš vēlējies viņus iebaidīt.

2018.gadā Krievijas skolās notikuši vairāki uzbrukumi mācību iestādēs.

Asiņainākais incidents notika 17.oktobrī, kad jaunietis Krievijas okupētajā Krimā uzbruka politehniskajai koledžai, kurā viņš pats mācījās. Uzbrucējs nogalināja 20 cilvēkus un pēc tam izdarīja pašnāvību.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu