Sastrēgumi un svētku noskaņa: pirmais sniegs ņujorkiešus pārsteidz nesagatavotus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zumapress/AFP/AP/Scanpix

Ņujorkā, ASV, uzsnidzis pirmais sniegs. Kamēr daļa ņujorkiešu priecājas par sniegu, citiem nācās ceturtdienas vakaru pavadīt tā izraisītajos sastrēgumos.

VIDEO: Pirmais sniegs Ņujorkā

Lai arī varētu domāt, ka pirmais sniegs Ņujorkā sācies pāragri, citus gadus tas mēdz pienākt vēl agrāk. Piemēram, 2011.gadā pirmā sniega vētra Ņujorku sasniedza jau  oktobra nogalē.

Daudziem ņujorkiešiem sniegs bija pamudinājums doties laukā ar fotoaparātu un iemūžināt skaistos skatus.

Sezonas pirmā sniega vētra ceturtdien Ņujorkā izraisīja satiksmes haosu, vēsta raidorganizācija CBS. Sniega un vēja brāzmu dēļ policija ieteica iedzīvotājiem izvairīties no braukšanas, ja iespējams. 

Manhetenas rietumu daļā pēcpusdienā un vakarpusē veidojās neizbraucami sastrēgumi. CBS norāda, ka tā komandai dažu kilometru tāla ceļa mērošana prasīja piecas stundas.

Uz Džordža Vašingtona tilta, kas savieno Ņujorkas un Ņūdžersijas štatu, notika vairākas avārijas.

Ņujorkas mērs Bils de Blazio sastrēgumos vainoja to, ka sniega vētra sākusies diezgan strauji un visos piecos Ņujorkas rajonos nogāzusi kokus, kas apgrūtināja satiksmi. Viņš norādīja, ka ceļu tīrīšana turpināsies visu nakti.

Aizkavēšanās skāra arī sabiedrisko transportu. Vairākas skolas Ņujorkas štata ziemeļos ceturtdienas rītā nolēma, ka skolēni var palikt mājās. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu