Klāt decembris – laiks mājokļa pārmaiņām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Dzīvojot Latvijā, varam baudīt četru gadalaiku krāšņumu. Skaista ir ziema! Balta sniega sega, Ziemassvētki, Jaunā gada sagaidīšana, rotājumi, slēpošana – tās ir tikai dažas no priekšrocībām, ko sniedz ziemas mūsu valstī. Šis ir arī laiks, kas prasa pievērst īpašu uzmanību savam mājoklim, tāpēc iepazīsties ar nekustamo īpašumu sludinājumu portāla City24.lv apkopotajiem ieteikumiem, kas šo procesu padarīs krietni vienkāršāku.

Atvieno ūdens piegādi āra jaucējkrānam

Pirmais, ko noteikti vajadzētu izdarīt, kad gaisā jūtama ziemas atnākšana, ir ūdens piegādes atslēgšana āra jaucējkrānam un ūdens iztecināšana no šļūtenes. Lai ziemā šļūtene nesabojātos, kompakti to satin un līdz pavasarim novieto, piemēram, garāžā vai saimniecības telpā.

Pārbaudi koku stāvokli

Ziema, protams, sagādā arī lielāku vaI mazāku sniega segu, kas var būt apgrūtinoša pie mājas esošajiem kokiem. Ja snieg stipri, var gadīties, ka kāds koks neiztur slodzi un lūst. Tāpēc būtiski to stāvokli pārbaudīt jau laicīgi. Un vēl der atcerēties – pēc sniegputeņiem sasniedzamos koku zarus būtu vēlams ar slotas palīdzību atbrīvot no sniega.

Foto: city24.lv

Atvēli vietu ziemas apģērbam un apaviem

Ziemas apģērbs un apavi aizņem krietni vairāk vietas nekā plānās rudens jaciņas un vieglās kedas. Tāpēc vienmēr, mainoties gadalaikiem, der pāršķirot skapja un apavu plauktu saturu, lai to, kas nav attiecīgajai sezonai nepieciešams, noliktu kādā tālākā stūrī. Ja tomēr ar vietas par maz, iegādājies āķīšus, kur pakarināt mēteļus, kā arī papildu plauktu apaviem.

Ierīko vietu dāvanu saiņošanas materiāliem un pašam procesam

Viens no gaidītākajiem notikumiem ziemā, jo īpaši bērniem, ir Ziemassvētki, kad tiek rotāta eglīte un pasniegtas dāvanas. Tā kā šie ir ikgadēji svētki, der ierīkot mājoklī kādu vietu, kas būtu piemērota dāvanu saiņošanas materiālu novietošanai. Tāpat var laicīgi padomāt, kur tiks īstenots radošais dāvanu saiņošanas process.

“Atsvaidzini” viesistabu

Tā kā ziema ir svētku un kopā sanākšanas laiks, arī viesi varētu būt krietni lielākā skaitā nekā ikdienā. Lai atstātu patīkamu iespaidu, nevajag veikt mājokļa remontu, pietiek ar dažu interjera detaļu maiņu. Piemēram, jauni spilveni uz dīvāna, modernas spuldzes, krāšņumaugi. Ar pavisam nelielu ieguldījumu ir iespēja panākt gaumīgu un pavisam “svaigu” efektu.

Ar bildēs redzamo īpašumu vari iepazīties šeit!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu