"Šaubīgs rajons." Kostarikā pēc dzimšanas dienas svinībām pazudusi ASV tūriste

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Novembra beigās Kostarikā pazuda ASV tūriste, kura uz Centrālamerikas valsti bija devusies nosvinēt savu dzimšanas dienu. Pēdējā draudzenei nosūtītajā īsziņā viņa rajonu, kurā bija apmetusies, raksturoja kā "diezgan šaubīgu". Šonedēļ netālu no viņas noīrētā dzīvokļa tika atrasts sievietes līķis, vēsta raidorganizācija BBC.

36 gadus vecā Karla Stefaniaka pazuda 28.novembrī - dienā, kad viņa bija plānojusi izlidot no Kostarikas galvaspilsētas Sanhosē, uz kurieni ar radinieci Eiprilu Bērtoni bija devusies nosvinēt savu dzimšanas dienu. Bērtones reiss atpakaļ uz ASV bija dienu pirms Stefaniakas lidojuma.

Foto: Facebook

27.novembrī pēc Bērtones pavadīšanas uz lidostu Stefaniaka devās apskatīt pilsētu un pēc tam atgriezās ar portāla "Airbnb" starpniecību noīrētajā dzīvoklī. Viņa visu dienu aktīvi sarakstījās ar draugiem un ģimenes locekļiem, taču ap plkst.21.00 sarakste pārtrūka. Pēdējā draudzenei nosūtītajā īsziņā Stefaniaka raksta, ka pēc spēcīgām lietusgāzēm dzīvoklī esot pazudusi elektrība, kā arī nodēvēja rajonu, kurā tas atrodas, par "diezgan šaubīgu".

Nākamajā dienā radi un draugi nosūtīja Stefaniakai apsveikumus dzimšanas dienā, taču atbildi tā arī nesaņēma. Ģimene sāka meklēt Stefaniaku ar sociālo tīklu palīdzību un pieļāva, ka viņa varētu būt nolaupīta. 

ASV mediji ziņo, ka šonedēļ netālu no Stefaniakas apmešanās vietas policijas suņi atraduši līķi, kas iepakots plastmasas maisos. Mirstīgo atlieku piederība vēl nav oficiāli apstiprināta.

Foto: Facebook

Dzīvokļa izīrētājs un apsargi apgalvo, ka Stefaniaku pēdējoreiz esot redzējuši plkst.5.00, kad viņa ar savu bagāžu esot iekāpusi kādā automašīnā, norāda sievietes ģimene, kas šai versijai netic. "Neviens no mums netic stāstam par pieciem no rīta," telekanālam "Fox" teica Bērtone. "Viņai nebija nekāda iemesla vairs ne ar vienu nekontaktēties."

Kompānija "Airbnb" atteikusies raidorganizācijai BBC sniegt komentārus par šo lietu.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu