Rešetins tiek pie jaunām uzacīm

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Eiropas apceļošanu Intars Rešetins turpina Īrijā, kur galvaspilsētā Dublinā dzīvo simpātiskā latviešu modele, Instagram zvaigzne, blogere un fitnesa cienītāja Eva Ward. Eva ir precējusies ar slavenu fitnesa treneri un rūpējas par trim pāra bērniem, brīvo laiku veltot sev, skaistumkopšanai un izklaidēm, kurās iesaistīs arī Intaru.

Uzzināsim, vai saullēktā vienā no pasaules spokainākajām vietām - kādā nodegušā prieka namā, kurš atrodas kalna galā, Intars satiks mirušo ielasmeitu garus, viesosimies vispopulārākajā īru krogā, kurš atrodas augstākajā vietā Īrijā un kuru apmeklējušas burtiski visas pasaules slavenības. Tur Intars izmēģinās ne tikai tradicionālus ēdienus, bet arī piņķerīgos īru deju soļus. Tāpat ļausimies sāpīgām skaistumkopšanas procedūrām un ne mazāk relaksējošām sportiskām aktivitātēm un ekstrēmai masāžai, kas Intaru novedīs tuvu ģībonim. Skatītāju iemīļotais piedzīvojumu šovs "Sapnis par Eiropu" “Hobiju sestdienā”, 15. decembrī plkst. 21:00, kanālā 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu