Greifāne par dzīvi Krievijā: aizbraukusi no Latvijas, jūtos novērtēta (17)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aktieris un raidījuma Sapnis par Eiropu vadītājs Intars Rešetins viesojas pie latviešu dziedātājas Lienes Greifānes, kura strādā un dzīvo Krievijā.

"Skaisti, plaši, gaiši!" par dziedātājas Lienes Greifānes dzīvokli priecājas Intars Rešetins, ciemojoties pie viņas Krievijā. 

"Pašā Maskavā šāds dzīvoklis maksātu reiz trīs," Liene atklāj. "Ja pašā centrā, tad desmit tūkstošus eiro apmēram, bet mazliet nostāk (no centra) - vidēji pieci tūkstoši."

Raidījuma vadītājs joko: ja viņam pašam būtu jādzīvo tik dārgā dzīvoklī un jāmaksā tik barga īres nauda, viņš dzīvotu ļoti tālu no turienes.

Liene, izrādot dzīvokli Intaram, rāda savu atmiņu stūrīti ar fotogrāfijām, kā arī atklāj: ja vecāki būtu sūtījuši viņu bērnībā arī uz dejām, viņa nevarētu izvēlēties, ko labāk darīt - dziedāt vai dejot.

Tāpat dziedātāja izrāda Intaram skapi ar tērpiem, atceras Jaunā viļņa laikus un domā, ka viņai dziedāt pašai, iespējams, patīk vairāk, nekā citiem klausīties.

Liene Latvijā jūtas nenovērtēta. Kāpēc? Uzzini to, skatoties video!

Video: Liene Greifāne par dzīvi Krievijā

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu