Brīvdienu statistiku uz ceļiem aizēnojis traģisks negadījums Madonā (5)

papildināts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadīto brīvdienu optimistisko statistiku uz ceļiem trešdien aizēnojusi ziņa par traģisku ceļu satiksmes negadījumu Madonā, kurā bojā gājis jaunietis, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" pastāstīja Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis. 

"Trešdienas rītā, apkopojot brīvdienu ceļu satiksmes negadījumu informāciju, tika saņemta ziņa, ka Madonā gājis bojā 1999. gadā dzimis jaunietis," pastāstīja Krapsis. Sīkākas informācijas par notikušo nav, zināms vien tas, ka autovadītājs nav spējis novaldīt auto un ietriecies kokā, gājis bojā pasažieris.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote aģentūru LETA informēja, ka ceļu satiksmes negadījums noticis pēc pusnakts. Ielu krustojumā automašīnas "Honda" vadītājs netika galā ar spēkrata vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā.

Automašīnā bija četri jaunieši, kuri ceļu satiksmes negadījumā guva dažādas traumas. Viens jaunietis, automašīnas pasažieris, no gūtajiem miesas bojājumiem slimnīcā mira.

Pēc sākotnējās informācijas, bojāgājušais ir 1999.gadā dzimis jaunietis.

Par notikušo sākts kriminālprocess. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Salīdzinot ar pērno gadu, šajā brīvdienās pie stūres sēdušies krietni vairāk autovadītāju alkohola reibumā. Iespējams, tas saistīts ar to, ka šogad bija piecas brīvdienas, nevis četras, kā pagājušajā gadā.

93 dzērājšoferi piecās dienās - tas ir daudz, uzsver Krapsis. Puse no tiem ir autovadītāji, kuru organismā konstatēts vairāk par 1,5 promili alkohola.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu