Kas būs modē 2019. gadā?

TOP 10 lietas
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Klāt jaunais 2019. gads, un klāt jaunākās modes tendences! Uzzini, kas būs modē!

1. Pārspīlēta izmēra platmales

Katrā ziņā vasaras sezonā īpaši noderīgas - neļaus apdegt degungalam. Tomēr modes dizaineri iesaka iemanīties ar tām operēt un droši sakombinēt arī ar platām biksēm vai kleitu, apmeklējot kādu vasaras ballīti. 

Foto: SIPA/Scanpix

2. Šorti kā šorti!

Varam atviegloti nopūsties, jo velobraucēju apspīlētie šorti vairs nav modē. Nākamās sezonas šorti aktuāli būs garumā līdz ceļgalam un ar platām  starām. Materiāls - brīvs un ērts audums. Tomēr vēl kāda svarīga nianse - ieloces!

Foto: AFP/SCANPIX

3. Cieši plisēts audums

Plisēts un gofrēts audums bija modē jau iepriekšējā sezonā, tomēr šajā tas atgriežas vēl ērtāks kustībām un neatkarīgāks no mūsu auguma līnijām, ļaujot veidot visdažādākos apģērba piegriezumus. Efektīgs plisēts audums ar spīdumiem piemērots svētku kleitām, blūzēm un kostīmiem.

Foto: SIPA/Scanpix

4. Batika

Jau kuro sezonu mode nespēj atteikties no hipiju stila batikām audumos. Arī šosezon tas turpinās... Modes dizaineri iesaka ar batiku eksperimentēt - izvēlēties nevis ierastās platās pludmales kleitas vai plandošās blūzes, bet, piemēram, biznesa vasaras kostīmu!

Foto: SIPA/Scanpix

5. Dīvainas vasaras sandales, zemi papēži

Vasaras sandales šajā sezonā ienāk modē pavisam ērmīgas - ar spalvām, siksniņām, spīguļiem u.c. neierastiem izskaistinājumiem. Modē nebūs papēži, un sievietes būs par 8 cm tuvāk zemei!

Foto: SIPA/Scanpix

6. Vasaras lietusmētelīšu uzvaras gājiens!

Lai dzīvo vasaras lietus! Mode aicina beidzot iegādāties stilīgu lietusmētelīti, nevis tērēt naudu vienreizējiem plēves apmetņiem. Atrodi savu sabiedroto, ar kuru lietus netraucēs bučoties ielas vidū!

Foto: SIPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix

7. Mežonīgie Rietumi - bārkstis

Jau pagājušajā sezonā mode pieteica savu verdiktu - kovboju zābaki atgriežas! Tagad redzams, ka no Mežonīgajiem Rietumiem atgriežas kovboju jakas, bārkstis, pieši, cepures. Interesanti, ka modes dizaineri to prot pārvērst pavisam elegantā un izsmalcinātā stilā!

Foto: Reuters/ScanPix

8. Neons

Turpinām neona krāsu modes gājienu. Koši, nē, pat ultrakoši un žilbinoši!

Foto: SIPA/Scanpix

9. Polsterēti pleci

Polsteri mūs pārsteidza jau iepriekšējā sezonā ar savu maksimālismu. Šajā sezonā to apjoms ir samazināts, tuvāk dabiskam plecu izskatam. Tomēr uzmanība pievērsta piedurkņu pacelšanai plecu daļā. Īpašs trends - pacelti pleci kopā ar kvadrātveida izgriezumu vai volānu apkakle ar kuplām piedurknēm plecu daļā!

Foto: AFP/AP/Reuters/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix

10. Vizulīši

Vizuļi, lai neteiktu gliteri, jo šī sezona neatsakās no spīdumiem, bet gan samazina to daudzumu uz apģērba. Gliteriem klāto audumu vietā nāk izsmalcināts materiāls, kuru vietām papildina piešūti spīgulīši. 

Foto: SIPA/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu