Krūšu gali, lūpas, gurni... 5 erogēnās zonas, kuras atstātas bez uzmanības (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Krūšu gali, lūpas, gurni... Visi zina, ka tās ir erogēnās zonas, kurām pieskaroties, ir iespējams uzbudināties un noskaņoties seksam. Viss tādēļ, ka āda tur ir plānāka nekā citās ķermeņa zonās, bet nervu galiņu - vairāk. Taču uz ķermeņa ir vairāk erogēno zonu, nekā šķiet! Jāizmēģina arī citas vietas, ne tik acīmredzamas, informē Cosmopolitan.

Zona aiz ausīm

Auss ļipiņas skaršana - tā ir standarta erogēnā zona. Nākamreiz pievērs uzmanību ādas zonai aiz ausīm. Tur ir plāna āda, daudz nervu, tāpēc viegla pieskaršanās ar lūpām vai mēli šai vietai var veikt īstu brīnumu.

Kakla aizmugurējā daļa

Atšķirībā no kakla priekšpuses aizmugurējai daļai ir pievērsts pārāk maz uzmanības. Velti! Savāc matus uz augšu, lai partnerim būtu ērtāk šo kakla daļu glāstīt un skūpstīt. Tu neredzi, ko viņš dara, un tas rosina iztēli.

» Dienā - priekšniece, naktī - eskorta meitene: trīs reāli sieviešu stāsti par seksu

Zona pie vagīnas

Tur ir daudz nervu galu, un tā ir viena no jutīgākajām ķermeņa daļām. Vislabāk tai pieskarties ar mēli vai pirkstu galiem.

Plauksta

Turēties rokās - tas ir patīkami un noderīgi emocionālās saites stiprināšanai. Nākamreiz, kad paņemsi viņu aiz rokas, veic dažas apļveida kustības ar pirkstu galiem pa plaukstas centru.

Pēdas

Pēdas ir ļoti jutīgas pret pieskārieniem. Kā uzskata ķīniešu mediķi, tur atrodas punkti, kas atbild par visu organismu. Un arī par uzbudinājumu! Uzliec visus pirkstus viņam uz pēdas un masē pulsējošām kustībām vai viegli paskrāpē ādu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu