Notiks operatīvā sanāksme par Kalnciema ielas ēkas sakārtošanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Turpinās Kalnciema ielas grausta nojaukšana
Turpinās Kalnciema ielas grausta nojaukšana Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Lai lemtu par Rīgā, Kalnciema ielā 2B, esošās ēkas sakārtošanu un turpmāko satiksmes organizāciju, 4.janvārī, plkst.13, pie nama notiks operatīvā sanāksme, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Īpašuma departamenta pārstāve Baiba Gailīte.

Sanāksmē piedalīsies Rīgas pilsētas Būvvaldes, Rīgas domes Satiksmes un Īpašuma departamenta atbildīgie pārstāvji, kā arī uzņēmuma "CMB" būvinženieri. Sanāksmē aicināti piedalīties arī ēkas īpašnieki vai to pārstāvji no uzņēmuma "Novira Capital" un to nolīgtie būvnieki.

Kā ziņots, pagājušā gada 25. novembrī, ēkā Kalnciema ielā 2B izcēlās paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks. Lai novērstu ugunsgrēkā radīto seku bīstamību un apdraudējumu pilsētvidei, Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejā 19. decembra sēdē pieņēma lēmumu par ēkas fasādes daļēju demontāžu līdz līmenim, kad būvinženieri sniegs atzinumu, ka tā ir pilnībā droša.

Balstoties uz "CMB" ekspertu atzinumu, lai šo mērķi sasniegtu, nams jādemontē līdz 1. stāva līmenim. Patlaban ēkas īpašnieku nolīgtie būvnieki uzsākuši nama demontāžas darbus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu