Četras vētrainākās horoskopa zīmes: vai tu esi viņu vidū?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Katram cilvēkam, vīrietim vai sievietei, ir savs priekšstats par ideālām attiecībām, informē Postimees. Kamēr vieni sapņo dzīvot ilgi un laimīgi ar vienu partneri, citi bieži iemīlas vairākas reizes gadā.

Katram savs. Galvenais, lai otrai pusītei šāda uzvedība nekļūtu par lielu pārsteigumu. Astrologi nosaukuši četras vētrainākās Zodiaka zīmes, kurām ir nosliece sagrozīt galvu un kuras mīl flirtēt.

Auns

Šīs zīmes pārstāvjiem ideālas attiecības saistās ar asām izjūtām. Tāpēc, kā viņiem rodas iespēja iepazīties ar kādu, viņi ar prieku to dara.

Dvīņi

Šīs zīmes pārstāvji arī zaudē galvu no visa jaunā un neparastā, kas bieži vien viņu attiecības padara īslaicīgas. Tā kā Dvīņi ir vienmēr ceļā,  viņiem ne vienmēr gribas tērēt laiku uz ilgstošu attiecību uzturēšanu un uz pa īstam intīmiem sakariem.

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvji ir radīti brīvībai un piedzīvojumiem. Viņi dievina ceļojumus un jaunus iespaidus. Lūk, kādēļ dažiem Strēlniekiem kļūst garlaicīgi vai nekomfortabli esošajās attiecībās.

Ūdensvīrs

Šīs ir neiedomājami brīvību mīloša un sociāli aktīva zīme. Šīs zīmes pārstāvji bieži ir atsrodami lielas draugu un draudzeņu kompānijās, tāpēc viņiem nav iemesla veidot nopietnas attiecības. Turklāt Ūdensvīrs var ilgi dzīvot ar partneri, kurš neierobežos viņa brīvību.

Lai vai kā, tas nenozīmē, ka šīs zīmes pārstāvji nevar būt uzticami laulātie draugi vai mīļākie.

Patiesa mīlestība dara brīnumus ar visvētrainākajiem cilvēkiem un flirta mīļotājiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu