Pasaules līmeņa skaistumkonkursā Latviju pārstāvēs trolejbusa vadītāja Laura (10)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Пресс-фото

Šovasar Latvijā norisināsies starptautisks skaistumkonkurss “Mrs. Elite Beauty Queen”, un pasākuma organizatori atklājuši pirmo dalībnieci no Latvijas.

Pasaules līmeņa skaistumkonkurss ”Mrs. Elite Beauty Queen 2019” Latvijā notiks no 28. jūlija līdz 2. augustam, un tajā piedalīsies dalībnieces vecumā no 20 līdz 45 gadiem no vismaz 30 pasaules valstīm.

Uz Latviju pošas pasaulē skaistākās sievietes

Kā akcentē “Mrs. Elite Beauty Queen” rīkotāji, šis ir pirmais skaistumkonkurss pasaulē, kura ideja ir līdzīga kā ”Victoria’s Secret s” grandiozajam šovam. Tajā piedalās dalībnieces, kuras jau uzvarējušas un sevi spilgti pierādījušas dažādos pasaules līmeņa skaistumkonkursos. Dalībnieces tiek dēvētas par izsmalcinātiem skaistumkonkursu ”briljantiem” jeb ”eņģeļiem”.

Trolejbusa vadītāja Laura
Trolejbusa vadītāja Laura Foto: publicitātes

Latviju šova finālā drīkstēs pārstāvēt vairākas dalībnieces. “Esam ļoti priecīgi, ka atlasei joprojām piesakās tik ļoti daudz daiļā dzimuma pārstāvju no visiem Latvijas reģioniem. Šis konkurss lauž ierastos stereotipus par to, ka šāda veida konkursā piedalās bijušās modeles vai ļoti veselīga un aktīva dzīvesveida piekritējas, arī sabiedrībā pazīstamas sievietes. Protams, piedalās arī minēto kategoriju pārstāves, bet ir arī lieliski un ļoti motivējoši izņēmumi,” informē skaistumkonkursa “Mrs. Elite Beauty Queen 2019” rīkotāji.

Trolejbusa vadītāja Laura
Trolejbusa vadītāja Laura Foto: publicitātes

Tā, piemēram, divdesmit astoņus gadus vecā Laura Dreimane, kas šova finālā startēs ar titulu “Mrs. Elite Beauty Queen Rīga 2019”.

Nesenā pagātnē simpātiskā tumšmate strādājusi par trolejbusa vadītāju, bet tagad aktīvi studē grāmatvedību.

Kāpēc nolēmāt piedalīties konkursā? Kā šis konkurss varētu mainīt jūs vai jūsu ierasto dzīvi?

Nolēmu piedalīties konkursā, lai rastu jaunus izaicinājumus un gūtu jaunu pieredzi. Šim konkursam veltīšu daudz pūļu, laika un atdeves, bet ierastajā ikdienā daudz nekas nemainīsies.

Trolejbusa vadītāja Laura
Trolejbusa vadītāja Laura Foto: publicitātes

Kāda ir jūsu ikdiena? Kādi ir jūsu hobiji?

Mana ikdiena galvenokārt paiet mācoties, jo studēju grāmatvedību, kā arī pilnveidoju sevi, apmeklējot dažāda veida kursus.

Hobiju man daudz nav, bet patīk sēņot, rudenī ar mammu diezgan bieži sēņojam. No sporta aktivitātēm vislabāk patīk skriet, kas palīdz uzturēt formu un sniedz mundrumu visas dienas garumā.

Sievietes skaistums ir ... ?

Manuprāt, sievietes skaistums ir ne tikai ārējs, bet slēpjas arī iekšējā būtībā. Kā, piemēram, sirsnībā, labsirdībā, žēlastībā, iejūtībā.

Es mīlu šo dzīvi - jo ... ?

Es mīlu šo dzīvi, jo tā sniedz daudz jauku iespēju, tikai vajag spēt saskatīt skaistās dzīves epizodes it visur. Nežēloties par to, kā nav, bet dzīvot skaisti ar to, kas ir.

Kāpēc ir svarīgi nodarboties ar labdarību?

Tā aicina cilvēku kļūt labākam, palīdzēt citiem cilvēkiem, kuriem nav paveicies kā tev pašam. Tā dod iespēju sniegt savu atbalstu nelaimē nokļuvušam cilvēkam. Te strādā solidaritātes princips: visi par vienu, viens par visiem - ja tev ir grūti, mēs tev palīdzam, kā nu kurš to var un prot.

Trolejbusa vadītāja Laura
Trolejbusa vadītāja Laura Foto: publicitātes

Kas jūs spēj aizkustināt līdz asarām?

Tas, ja līdzās ir cilvēki, kam esi svarīga, par taviem panākumiem priecājas tāpat kā par savējiem.

Ko jums nozīmē Latvija?

Man Latvija ir dzimtās mājas, draugi, ģimene. Vēlme iziet dabā, dzirdēt putnu spārnu švīkas, varžu kurkstienus, staigāt gar jūru un klausīties, ko tā man stāsta.

Ģimenes trīs svarīgākās vērtības un kāpēc?

Ģimene ir kā drošības sajūta, kas tevi sargās, kā drauga plecs, kas tevi balstīs un mīlēs tevi par to, ka tu esi.

Kas ir laime?

Laimei nav konstanta formulējuma: viens ir laimīgs dzīvot meža būdiņā ar mīļoto, cits, ka viņam ir auto. Laime ir cilvēka dvēseles stāvoklis. Manas laimes formula ir – laime ir tad, kad nav nelaime.

Ko jūs darītu, ja uzvarētu šajā konkursā? Uzvarētājas rakstura īpašības - nosauciet trīs!

Ja uzvarētu šajā konkursā, es lepotos ar sevi, būtu piepildīta maza daļiņa no mana sapņa un noteikti turpinātu iesākto ceļu. Konkursa uzvarētājai būtu vajadzīgas rakstura īpašības kā drosme, neatlaidība un mērķtiecība.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu