Uģis Kuģis: Kad sapnī ēdu gaļu, pamostos un skrienu mazgāt zobus (16)

Viņa pieredze
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Uģis Kuģis
Uģis Kuģis Foto: TVNET

Vēdiskais filozofs un attiecību konsultants Uģis Kuģis stāsta par to, kā ir neēst gaļu un cik pretīga šķiet tās garša mutē, ja zemapziņa tev sapnī piespēlē šo iespēju... Tāpat filozofs padalās savā pieredzē par alkohola un narkotiku lietošanu.

Izdevumā "Privātā Dzīve" (PDz) Uģis Kuģis uz jautājumu, ja piespiedu kārtā nāktos ēst gaļas ēdienu, kurš tas būtu, atbild: "Gadās, ka sapnī ēdu gaļu. Pamostos un skrienu mazgāt zobus, jo šķiet, ka tā pretīgā garša ir palikusi mutē. Cilvēkam ir grūti kontrolēt savu zemapziņu.

Tu 20 gadus esi rijis līķus un te pēkšņi esi pārstājis to darīt.

Intervijā Uģis Kuģis tomēr atklāj, ka arī veģetārisms beidzamajā laikā ir kļuvis par zīmēšanos.

"Cilvēkiem sākumā būtu jāsaprot tā filozofija, kāpēc viņi to dara. Daudzi mani draugi ir bijuši vegānisma fanātiķi, kas uztetovējuši sev uz krūtīm – go vegan! Pēc pieciem gadiem viņus satieku sēžam maķītī un ēdam burgeru. Ja tev nav pārliecības, gaļas neēšana būs īslaicīga," secina Uģis Kuģis.

90 procenti veģetāriešu, kurus esmu pazinis, tagad ēd gaļu.

Kā tad ar alkoholu? "Nosvinēju 21. dzimšanas dienu, pārdzēros, no rīta pamodos un paziņoju – vairs nekad nedzeršu. Savu solījumu esmu pildījis.

Arī narkotikas savulaik esmu mēģinājis. To dara daudzi, kas meklē dzīves jēgu.

Bet man bija baigā vilšanās tajā visā, jo meklēju kaut ko dziļāku. Nedz alkohols, nedz narkotikas nesniedza atbildes uz maniem jautājumiem," intervijā atzīst Uģis Kuģis. 

Vairāk lasi intervijā "Privātajā Dzīvē".

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu