Publiskots īss ieskats Top Gear jaunās sezonas raidījumu notikumos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Britu raidsabiedrība BBC publiskojusi populārā televīzijas šova Top Gear 26. sezonas reklāmas rullīti. To, kad tiks demonstrēts pirmais raidījums, gan BBC neatklāj. 

Šī būs pēdējā Top Gear sezona ar līdzšinējo vadītāju sastāvu, jo šovu nolēmis pamest amerikāņu aktieris Mets Leblanks, savukārt Rorijs Rīds saglabās vien pusstundu garā Top Gear atvasinājuma Extra Gear vadītāja vietu.

>>Džeimss Mejs atklāj, ka bijušo Top Gear vadītāju starpā īstas draudzības nav

Kā redzams 26. sezonas treilerī, visas sezonas garumā skatītājs varēs baudīt aizraujošus notikumus un karstus automobiļus. To vidū būs Bentley Continental GT, Rolls-Royce Phantom, Porsche 911 GT2 RS un Panamera, kā arī Bentley Lemānas sacīkšu prototips, ar kādu tika izcīnīta uzvara 24 stundu sacensībās 2003.gadā.

Kā ierasts, būs ne tikai puslīdz nopietni dueļi ar reāliem auto, bet arī mazāk nopietnas cīņas, piemēram, polo, braucot tā dēvētajos tuktukos.

Iepriekš kļuva zināms, ka Krisss Hariss turpinās vadīt Top Gear, bet viņa kolēģi turpmāk būs komiķis Pedijs Makginess un profesionāls kriketa spēlētājs Endrjū Flintofs. Daudziem šova faniem šāds pavērsien gan itin nemaz nav pa prātam, tādēļ viņi mikroblogošanas vietnē Twitter pauduši aicinājumu ļaut raidījumam "mierīgi nomirt". Tā, atsaucoties uz publikāciju britu izdevumā Metro, ziņo Motor.ru.

>>Desmit Džeremija Klārksona citāti par un ap auto

Kā jau ziņots, BBC 2015.gada martā atlaida Top Gear vadītāju Klārksonu pēc saķeršanās ar raidījuma producentu. Klārksons atzinies BBC vadībai, ka kliedzis un iesitis producentam Oisinam Timonam, kuru vēlāk aizveda uz slimnīcu, jo viņam bija pārsista lūpa.

Pēc notikuma BBC paziņoja, ka nepagarinās Klārksona līgumu, un Džeimss Mejs un Ričards Hamonds, solidarizējoties ar Klārksonu, arī pameta raidorganizāciju. Vēlāk trijotne apvienojās jaunā Amazon raidījumā The Grand Tour.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu