Džeimss Mejs atklāj, ka bijušo Top Gear vadītāju starpā īstas draudzības nav (2)

Ekrānos izskatās citādāk
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Augošā secībā: Ričards Hamonds, Džeimss Mejs un Džeremijs Klārksons
Augošā secībā: Ričards Hamonds, Džeimss Mejs un Džeremijs Klārksons Foto: AFP/SCANPIX

Benzīngalvu vidū populārākais un labāk zināmais trio starp britu raidsabiedrības BBC raidījumu vadītājiem noteikti bijuši Džeremijs Klārksons, Džeimss Mejs un Ričards Hamonds. Televizoru ekrānos viņi allaž izskatījušies kā saskanīga kompānija, tomēr reālajā dzīvē ir citādāk.

Mejs atklājis, ka uz ekrāna trijotne vienmēr ir jautra, dzen jokus, tomēr brīžos, kad visi trīs satiekas ārpus uzņemšanas laukuma, "krīt viens otram uz nerviem". Saskaņā ar britu mirror.co.uk, to atklājis Mejs, piebilstot, ka ārpus darba trijotne nesatiekas, neciemojas viens otra mājās un pat nesūta īsziņas.

"Cilvēkiem šķiet, ka mēs visi kopā dzīvojam lielā mājā ar sētā novietotām mašīnām. Taču tās ir muļķības. Mēs īsti nepavadām laiku kopā," izteicies Mejs. "Mēs nesazināmies reizi nedēļā, jo tas nav nepieciešams."

"Man viņi nepietrūkst. Mēs viens otram pieriebjamies, protams. Taču nav tik slikti kā ar grupu Fleetwood Mac. Nav nepieciešams, ka mēs esam čomi, lai eksistētu šis šovs," - tā Mejs. "Manuprāt tas ir raksturīgi rokgrupām un garu seriālu varoņu atveidotājiem. Manuprāt seriāla Friends (Draugi) aktieri viens otru ienīst."

Tai pašā laikā Mejs atklājis, ka gadījumā, ja kāds no Top Gear (tagad arī The Grand Tour) zvaigznēm saslimtu un nespētu turpināt piedalīšanos raidījuma veidošanā vai arī dotos aizsaulē, aizvietotājs viņam netiktu meklēts. 

"Ja nomirtu Džeremijs, mēs visticamāk vienkārši padotos. Ja nomirtu es, viņiem būtu vienalga un raidījums turpinātos."

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu