Magņitogorskas iedzīvotāji e-pastos saņēmuši brīdinājumus par spridzekļiem sabiedriskās vietās (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vairāki Magņitogorskas iedzīvotāji savos e-pastos saņēmuši brīdinājumus par gaidāmajiem sprādzieniem vairākās sabiedriskās vietās pilsētā, vēsta Krievijas tīmekļa vietne “74.ru”.

Šajās vēstulēs pilsētas iedzīvotāji brīdināti par spridzekļu ievietošanu slimnīcās, mācību iestādēs un tirdzniecības centros.

Krievijas Federālais drošības dienests jau sācis pārbaudi saistībā ar šīm vēstulēm, vēsta Krievijas medijs “Meduza”.

Kā ziņo Krievijas tīmekļa vietne “Znak”, šajās anonīmajās vēstulēs arī tiek pieminēts arī daudzstāvu mājā Magņitogorskā 31.decembrī notikušais sprādziens un eksplozija mikroautobusā dienu vēlāk.

Kā ziņots, 31.decembrī sprādzienā daudzstāvu namā Magņitogorskā dzīvību zaudēja 39 cilvēki

Savukārt 1.janvārī Magņitogorskā pilsētā un uzsprāga mikroautobuss. Kā pavēstīja amatpersonas, sprādziena iemesls bija gāzes iekārtas bojājums. Šajā negadījumā gāja bojā trīs cilvēki.

Pēc šā negadījuma Krievijas presē izskanēja informācija, ka abi notikumi varētu būt bijuši terorakti.

Pagājušajā nedēļā atbildību par sprādzienu mājā uzņēmās teroristiskā organizācija “Islāma valsts”.

Tikmēr Krievijas Izmeklēšanas komisija izplatīja paziņojumu, ka par Magņitogorskas sprādziena iemeslu joprojām tiek uzskatīta gāzes noplūde, un aicinājusi neticēt teroristisko organizāciju paziņojumiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu