Ugunsgrēkā dzīvojamā mājā Rīgā gājis bojā cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ugunsdzēsējs darbībā; ilustratīvs foto.
Ugunsdzēsējs darbībā; ilustratīvs foto. Foto: Evija Trifanova/LETA

 Trešdien ugunsgrēkā dzīvojamā mājā Rīgā gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukumu uz šo ugunsgrēku glābēji saņēma ap plkst.20.30. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka divstāvu koka dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī pie virtuves plīts deg malka, sadzīves mantas un mēbeles 15 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā viens cilvēks.

Tāpat VUGD otrdien saņēma izsaukumu Jelgavā, kur dega neapsaimniekotas ēkas un blakus esošas noliktavas jumts 250 kvadrātmetru platībā. Ap plkst.1 naktī šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, apgaismojuma lampa, zaru kaudze, elektroinstalācijas vadi, sadzīves mantas, traktors, vieglā automašīna, kravas automašīnas puspiekabes riepas, šķūnis, šķūņa siena, sodrēji ēku dūmvados.

VUGD saņēma kopumā 40 izsaukumus - 16 uz ugunsgrēkiem un 16 uz glābšanas darbiem, bet astoņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu