Somijā "Hesburger" restorānā pasniegtajos frī kartupeļos atrastas adatas

Tvnet/yle.fi
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova / LETA

Pērn vairākkārt tika ziņots par pārtikas produktos atrastām adatām, kas bija sadurtas gan zemenēs, gan banānos. Diemžēl tas turpinās arī šogad - nupat Somijas medijus pāršalkusi ziņa, ka Somijas pilsētā Lahti ātrās ēdināšanas restorāna "Hesburger" pasniegtajos frī kartupeļos atrastas adatas. 

"Hesburger" pārstāvji ir vērsušies pie policijas ar lūgumu atrast vainīgo. 

Portāls yle.fi informē, ka pirmdien kāda ģimene iegriezusies Lahti pilsētas ātrās ēdināšanas restorānā "Hesburger", lai ieturētos, taču liels bija ģimenes šoks, kad viņi pasniegtajos frī kartupeļos atrada trīs adatas.

Kā norāda "Hesburger" pārstāvis Heini Santoss, uzņēmumam produktu kvalitāte un nekaitīgums ir īpaši svarīgi. Piemēram, visi frī kartupeļi pirms pasniegšanas tiek pārbaudīti ar metāldetektoru. 

Santoss piebilda, ka konkrētajā gadījumā adatas frī kartupeļos ieliktas pēc tam, kad tie pārdoti pircējiem. 

Jau vēstīts, ka pērnā gada novembrī Somijas policija aizturēja kādu vīrieti, kurš lielveikalā tirgotajos pārtikas produktos bija paslēpis adatas. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu