Atrasts eBay: lietotas Bugatti riepas un diski jauna Porsche cenā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ebay.com

Skaitlis virsrakstā nav kļūdains. Šobrīd eBay kāds pārdevējs patiesi piedāvā lietotu disku un riepu komplektu par 100 tūkstošiem ASV dolāru. Liela ir arī varbūtība, ka pircējs atradīsies.

Ja jau summa ir tik milzīga, tiem jābūt īpašiem riteņiem, un tā arī ir. Tie izstrādāti speciāli Bugatti Veyron 16.4 un paredzēti braukšanai ar vairāk nekā 400 kilometriem stundā.

Foto: ebay.com

Pārdevējs neslēpj, ka diski un riepas ir lietota prece, taču norāda, ka to atlikušais resurss ir 85 procenti no ražotāja ieteiktā. Citiem vārdiem, tās ir riepas, ar kurām Veyron maksimālajā ātrumā varētu braukt vēl nepilnas 13 minūtes. 

>>Video: Koenigsegg Agera RS uz šosejas sasniedz 458 km/h

Foto: ebay.com

Dārgi, un atlikušais nobraucamais attālums ir salīdzinoši niecīgs. Pat ikdienas lietošanā ar īpaši izstrādātajām Michelin Pilot Sport 2s riepām var nobraukt vien 4000 kilometru. Bet, tā kā Bugatti norāda, ka pēc četrām riepu maiņām, tātad 16 tūkstošiem kilometru, ieteicams veikt arī disku pārbaudi un, ja nepieciešams, iegādāties jaunus, pārdevējs ir pārliecināts, ka 100 tūkstoši dolāru ir ļoti izdevīgs piedāvājums. Turklāt nav jāstāv gadu ilgā rindā. 

Foto: ebay.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu