Kriminālvajāšanai nodod lietu par vīrieša noslepkavošanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Policija prokuratūrai kriminālvajāšanas sākšanai nodevusi kriminālprocesu par pagājušā gada maijā notikušo slepkavību Liepājā, Tosmarē, informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Pagājušā gada maijā Liepājā, kādā no daudzdzīvokļu nama dzīvokļiem Tosmarē atrasts 1987.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm - durtām un sistām brūcēm. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess par slepkavību.

Tajā pašā dienā uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu tika aizturēts 1955.gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš vairākkārt ir nonācis policijas redzeslokā un ticis sodīts. Vīrietim tika piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Noskaidrots, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā izcēlies konflikts, un rezultātā vīrietis tika nodurts.

Policija ir pabeigusi kriminālprocesa izmeklēšanu un nodevusi to prokuratūrai kriminālvajāšanas sākšanai. Par slepkavību soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem. Sodu noteiks tiesa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu