Bijusī finanšu ministre Londonā ar Lielbritānijas latviešiem sacentīsies šaha spēlē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola
Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola Foto: Ieva Leiniša/LETA

 Bijusī finanšu ministre, Saeimas deputāte Dana Reizniece-Ozola (ZZS) februāra vidū Londonā ar Lielbritānijas latviešiem sacentīsies šaha spēlē, liecina portāla "latviesi.com" publicētā informācija.

Pasākuma organizatori norāda, ka šī būs vienreizēja iespēja piedalīties šaha simultānspēlē - spēlē ar vairākiem pretiniekiem vienlaicīgi, pret Reizniece-Ozolu, kas ir sieviešu lielmeistare šahā. Organizatori aicina interesentus 30 spēlētāju seansā pārbaudīt, cik gājienus pret šaha lielmeistari iespējams izturēt.

Spēlētājiem ieejas maksa būs 25 Sterliņu mārciņas, bet skatītājiem piecas Sterliņu mārciņas. 50% no ieņēmumiem tiks ziedoti "Daugavas Vanagu Fonda" Londonas nodaļai.

Pasākums norisināsies Londonas Latviešu namā 15.februārī plkst.19.

Reizniece-Ozola ir arī Eiropas Šaha savienības (ECU) viceprezidente, kļuvusi par Latvijas čempioni šahā un pārstāvējusi Latvijas izlasi astoņās Pasaules šaha olimpiādēs. U-18 vecuma grupā viņa izcīnījusi Eiropas čempiones titulu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu