FOTO: Dizaineri rada Disney princešu cienīgus istabu interjerus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix/Modsy

Domājams, ka katrs Disneja multeņu skatītājs ir pievērsis uzmanību skaistajām pilīm un ēkām, kurās mitinās ikoniskās filmu galvenās varones – princeses. Amerikāņu dizaina aplikācija “Modsy” sadarbībā ar dizaineriem ir radījusi sešus istabu interjerus, kas piestāvētu ikoniskajām Disneja princesēm.

Pelnrušķīte

Iztēlojoties, ka Sniegbaltīte ar Daiļo Princi dzīvotu ilgi un laimīgi, visticamāk, mūsdienu apstākļos savu viesistabu iekārtotu šādi. Iedvesmojoties no Pelnrušķītes ikoniskās zilās balles kleitas, dizaineri ir radījuši telpu, kuras sienas klāj karaliski zilie toņi, bet mēbeļu dizainā dominē ziloņkaula toņi un zelts. Ņemot vērā, ka Pelnrušķītes laimīgais stāsts vijās ap kristāla kurpīti, arī viņas interjerā būtu stikla elementi.

Foto: Ekrānuzņēmums no multfilmas/Modsy

Sniegbaltīte

Septiņu rūķīšu istabas biedrenei dizaineri ir radījuši īpašu guļamistabu, kurā visas nianses rosina domāt, ka atrodies mežā. Multfilmas varone ir īsta dzīvnieku un dabas mīļotāja, tāpēc viņas guļamistabā mēbeles atspoguļo dabas elementus, piemēram, sienas ir nokrāsotas meža zaļajos toņos, bet dekoru un mēbeļu dizainā ir iekļauti augu motīvi.

Foto: Ekrānuzņēmums no multfilmas/Modsy

Bella

Skaistulei Bellai viesistaba atspoguļo karalisko franču šarmu un arī nelielu lauciniecisko piegaršu. Bellas dīvāns ir izvēlēts, iedvesmojoties no princeses dzeltenās kleitas, bet mīkstais sēdeklis – no prinča jakas. Protams, multfilmas galvenā nianse bija apburta roze, kuru var manīt arī Bellas mūsdienu istabas interjerā.

Foto: Ekrānuzņēmums no multfilmas/Modsy

Mulana

Šī ķīniešu skaistule ir gan princese, gan kareive, ko arī ataino dizaineru radītais interjers. Tajā ir iekļautas gan sievišķīgas, gan arī vīrišķīgas detaļas – viesistaba ir ieturēta minimālisma notīs ar nelielu austrumniecisku pieskaņu. Kā centrālo objektu telpā dizaineri ir izvēlējušies sarkanu paklāju, kas apvieno tradicionālo un mūsdienīgo ķīniešu dizainu.

Foto: Ekrānuzņēmums no multfilmas/Modsy

Elza

Ledus karalienes Elzas istaba ir veidota, balstoties uz skandināvu interjera pamatelementiem. Lai radītu ziemas sajūtu telpā, dizaineri ir atlasījuši sniegbaltas mēbeles un dekorus, bet pašas istabas dizainā izmantojuši vēsos toņus, proti, tumši zilo krāsu. Istabas interjerā ir manāmi arī norvēģu tradicionālie motīvi un materiāli, piemēram, kažokāda un dzīvnieku ragi.

Foto: AP/Scanpix/Modsy

Vaiana

Salu iedzīvotājai un piedzīvojumu meklētājai Vaianai dizaineri ir radījuši košu, krāsainu un saulainu viesistabu, iedvesmojoties no Havaju salu interjera niansēm. Telpā ir izvietoti dažādi eksotiskie augi, koka mēbeles, pītie krēsli un dekori, bet sienas ir ieturētas jūras zilajā tonī.

Foto: Ekrānuzņēmums no multfilmas/Modsy
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu