Krievijas pilsoņus Malaizijā aiztur par žonglēšanu ar zīdaini

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Divi Krievijas pilsoņi Malaizijā aizturēti par dīvainu priekšnesumu, ar kuru tie izklaidēja garāmgājējus, vēsta raidorganizācija BBC. Aculiecinieka uzņemtā video redzams, kā vīrietis aiz kājām svaida pa gaisu četrus mēnešus vecu zīdaini.

Aizturēti bērna vecāki - divdesmitgadnieku pāris, kuri pa Dienvidaustrumāziju ceļo kā ielu mākslinieki.

Nesen internetā populārs kļuva video ar savādo priekšnesumu, kurā tika iesaistīta pāra četrus mēnešus vecā meitiņa. Tas piesaistīja arī policijas uzmanību, kas nopratinājusi jauniešus par iespējamu sliktu izturēšanos pret bērnu.

Kualalumpuras policijas pārstāvis medijiem apstiprināja, ka pāris pirmdien aizturēts uz nopratināšanu. Zīdainim netika konstatēti nekādi ievainojumi.

Pusotru minūti ilgo video sociālajā tīklā augšuplādēja kāds lietotājs, raksturojot tajā redzamās ainas kā "bezatbildīgu rīcību, kas var novest pie ievainojumiem". Video tika skatīts vairāk nekā 28 000 reižu.

"Facebook" sacīja, ka kompānija video neesot dzēsusi, jo "tas varētu palīdzēt izglābt video redzamo bērnu". Tas joprojām ir apskatāms, taču ar brīdinājumu, ka attēlota iespējama vardarbība pret bērnu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu