Video: kā šobrīd izskatās gājēju, velosipēdistu un autobraucēju bieds - Zemitāna tilts? (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Jānis Škapars/TVNET

Viens no bēdīgi slavenākajiem Rīgas tiltiem ir Zemitāna tilts, kurš pazīstams ar savu īpaši slikto tehnisko stāvokli. Bedrainais segums ir sagādājis pamatīgas galvassāpes autobraucējiem, kuriem, cenšoties saudzēt savu spēkratu, ir jābūt īpaši uzmanīgiem, braucot par Zemitāna tiltu. 

5. februārī uz Zemitāna tilta tika uzstādītas ātrumu ierobežojošas ceļa zīmes, līdz ar ko turpmāk tur pārvietoties varēs ar ātrumu 30 kilometri stundā. 

Galerija: bēdīgā stāvoklī esošais Zemitāna tilts

Kā norādīja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola, šāds lēmums pieņemts, jo mainīgo laikapstākļu dēļ uz tilta strauji veidojas bīstamas bedres. Departaments aicina autovadītājus būt vērīgiem un ievērot jaunos ierobežojumus.

Video: bēdīgā stāvoklī esošais Zemitāna tilts

Ierobežojums būs spēkā līdz brīdim, kad tiltu apsaimniekotāji varēs aizpildīt bedres ar atbilstošu karstā asfalta tehnoloģiju. Šādus darbus iespējams veikt, kad gaisa temperatūra ir +5 līdz +10 grādu robežās, skaidroja departaments.

Foto: Zemitāna tilta gājēju kāpnes

Par Zemitāna tilta bēdīgo tehnisko stāvokli ir kas sakāms arī mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotājiem. 

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu