Iesācies ar grandioziem solījumiem, vērienīgais "Instagram" influenceru un hipsteru "burziņš" kulminēja ar simtiem eksotiskā salā izmestu mileniāļu, kuriem nācās citam ar citu cīnīties par izmirkušu matraci. Visas pieredzētās vilšanās tika preparētas sociālajos tīklos. Gadsimta ballītes finiša taisne - sešu gadu cietumsods. Portāls TVNET rekonstruē 2017.gadā notikušo (vai drīzāk jāsaka - nenotikušo) "Fyre" festivālu.

Deguns mākoņos un jūra līdz ceļiem

"Fyre" festivāls sevi pieteica ar pamatīgu blīkšķi. Reklāmas rullītī bija redzama dzidra ūdens apņemta paradīzes sala, privātās lidmašīnas un pats "Instagram" modeļu sabiedrības krējums. Raugoties potenciālā apmeklētāja acīm - luksuss, ekskluzivitāte un grandiozākā ballīte, kāda jebkad pieredzēta. Ja vari atļauties biļeti, laist garām nedrīkst!

Trīs dienas ilgais festivāls divos piegājienos notiks privātā pludmalē Lielajā Eksumas salā Bahamās, solīja rīkotāji. Elitāros apmeklētājus gaida pirmklasīgs serviss, sākot jau ar ierašanos, jo no Maiami uz Bahamām viņus vedīs privātā, īpaši iekārtotā "Boeing 737" lidmašīnā. Uz salas gaidīs smalka restorāna kvalitātes ēdiens, turklāt biļetes cenā iekļauta palikšana vai nu privātās villās, vai arī plašos, skaisti iekārtotos un dabai draudzīgos "kupolos".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X