"Coca-Cola" piedāvā dzērienu ar jaunu garšu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters / Scanpix

Pirmo reizi pēdējo desmit gadu laikā gāzētā dzēriena “Coca Cola” cienītājiem būs iespēja novērtēt jaunu garšu. Kompānija “Coca-Cola” paziņojusi, ka drīzumā tirgū nonāks jauns dzēriens ar apelsīna un vaniļas garšu.

Kompānijas paziņojums liecina, ka dzēriens būs pieejams divos formātos – gan ar cukuru, gan bez tā.

“Orange Vanilla Coke” būs pirmā pēdējo desmit gadu laikā. Veikalu plauktos visā pasaulē dzēriens varētu nonākt jau 25. februārī. Tomēr kuru valstu iedzīvotāji pirmie varēs nobaudīt jauno kolas garšu, “Coca-Cola” pārstāvji nepaskaidroja.

Uzņēmuma pārstāvji norāda, ka sākotnēji tika izskatīti vairāki jaunu garšu varianti – tirgū varēja nonākt “Coca-Cola” ar aveņu, citrona, kā arī ar ingvera garšu. Tomēr apelsīna un vaniļas garša kļuva par favorītu izpētes fokusa grupās.

Ideja par jaunu garšu un tās izstrāde uzņēmumam aizņēma mazliet mazāk par vienu gadu. Iepriekš “Coca-Cola” laida klajā vēl citas garšas – ķiršu, laima un vaniļas.

Tomēr “Orange Vanilla Coke” nav pirmais “Coca-Cola” jaunums – pērn maijā tirgū nonāca pirmais kompānijas ražotais alkoholiskais dzēriens.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu