Igaunijas parlamenta vēlēšanām veltīti reklāmas plakāti izvietoti arī Valkā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Igaunijas politiskās partijas pirms martā gaidāmajām kārtējām parlamenta vēlēšanām savus aģitācijas plakātus izvietojušas arī Latvijas pierobežas pilsētā Valkā.

Kā aģentūrai LETA klāstīja Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciālists Ivo Leitis, politiskās reklāmas plakāti Valkā izvietoti trīs vietās, un ar pašvaldību reklāmas izvietošana ir saskaņota.

Kaimiņvalstu politiskā reklāma Valkā izvietota pie "SuperAlko" veikala, kas atrodas pie tirgus, pretī veikalam "Mego" Ausekļa ielā un Rūjienas ielas kreisajā pusē, braucot uz Igaunijas pusi.

Ar pašvaldību reklāmas izvietošana ir saskaņota, par to reklāmas izvietotājam ir jāraksta iesniegums, kuru tālāk izvērtē Reklāmas izvietošanas komisija, klāstīja pašvaldības pārstāvis.

Tāpat Leitis piebilda, ka citās vietās reklāmas izvietošana netika atļauta, jo pašvaldības saistošie noteikumi paredz dažādus ierobežojumus, piemēram, reklāma nedrīkst traucēt ceļu satiksmes drošībai.

Kārtējās parlamenta vēlēšanas Igaunijā notiks 3.martā.

Foto: Pierobežas pilsēta Valka

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu