Kā sniegt romantikas devu attiecībās, izmantojot modernās tehnoloģijas?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Mēdz sacīt – lai attiecības veidotos sirsnīgas un stabilas, ar ziediem un kūku svētkos vien nepietiek. Tās ir jākopj un jālolo ik dienu, turklāt tas ir jādara gudri. Šim mērķim var izmantot kā tradicionālas metodes, piemēram, personiskus uzmanības apliecinājumus, mazus pārsteigumus u.tml., tā arī mūsdienu tehnoloģijas.

Attīstoties tehnoloģijām, tirgū ik dienu parādās simtiem jaunu ierīču, kas atvieglo mūsu ikdienu, ļauj padarīt to krāšņāku, neparastāku. Ir apkopota informācija par mūsdienīgiem digitāliem risinājumiem, kas ļauj parūpēties par papildu romantikas devu attiecībās neatkarīgi no tā, kurā pasaules nostūrī cilvēki atrodas.

Sirsnīgākai ikdienas saziņai

To, cik daudz jūs viens otram nozīmējat, jūs ar mīļoto varat parādīt dažādos veidos. Amerikāņu dizaineris Džīns Gregorijs ir izdomājis veidu, kā nosūtīt mīlestību savai līgavai uz citu kontinentu īpaši romantiskā veidā. Proti, viņš izgudroja digitālu mīlestības kurjeru – “Lovebox”.

Šis risinājums, kas vienlaikus kalpo kā jauks interjera elements, darbojas ļoti vienkārši. Nosūtot mīļotajam cilvēkam sirsnīgu ziņu no īpaši šim mērķim paredzētas mobilās aplikācijas, “Lovebox” virsmā iestrādātais sirds formas elements sāk rotēt, tā ziņojot tavam partnerim, ka tu par viņu domā; ka tu viņam vai viņai esi nosūtījis īpašu vēstījumu, kas var būt gan teksta, gan dažādu vizuālu elementu formā. Atverot “Lovebox”, viņš šo ziņu var izlasīt. Lai atbildētu uz to, atliek pagriezt sirds formas elementu, un tās sūtītājs sava mobilā telefona ekrānā saņem īstu siržu lietu. Kā nekā, īstai mīlestībai daudz vārdu nevajag, vai ne?!

Jāpiebilst, ka šis risinājums, pateicoties tā vienkāršajai, taču sirsnīgajai idejai, iemantojis ievērojamu popularitāti ne tikai pāru vidū. Vecāki to mēdz izmantot, lai padarītu īpašāku, personiskāku komunikāciju ar saviem bērniem, bet bērni – ar vecākiem vai vecvecākiem.

Personiskākām attiecībām

Jebkuru attiecību pamatā ir emocionāls un fizisks kontakts starp partneriem. Pirmo ikdienā varam stiprināt dažādos veidos, piemēram, piezvanot mīļotajam cilvēkam, nosūtot vēstuli, ziedus vai personīgu ziņu kādā no savstarpējās saziņas vietnēm. Ar otro ir grūtāk, īpaši, ja kāds no partneriem strādā citā pilsētā, bieži brauc komandējumos u.tml. “Pillow Talk” ir risinājums, kas ļauj nodrošināt fizisku kontaktu arī no attāluma. Tas sastāv no divām aprocēm un skaļruņiem. Šīs aproces ieraksta un pārraida reāllaikā cilvēka sirdspukstus uz skaļruni, kas tiek novietots zem viņa partnera spilvena. Skaļruņus var aizstāt arī ar austiņām.

Īpaši šim risinājumam ir izstrādāta mobilā aplikācija “Pillow Talk”, kas pieejama “iOS” un “Android” ierīču lietotājiem. Tā ļauj noteikt brīdi, kad tavs partneris ir devies gulēt, lai jūs varētu sākt baudīt viens otra sirdspukstu simfoniju.

Saldākiem sapņiem

Izrādās, arī modinātājs ļauj veicināt romantiskas jūtas! Ķīnas dizainera Menga Fandi risinājums “Ring”, kas saņēmis prestižo “If Design Awards” balvu, ir īpaši paredzēts pāriem un cilvēkiem ar dzirdes traucējumiem, jo modina ar maigu vibrāciju, nevis skaņu.

Tas veidots no diviem elastīgiem gredzeniem un dokstacijas, kas vienlaikus pilda ierīces lādētāja funkcijas. Dodoties gulēt, partneriem jāuzliek pirkstā katram savs gredzens, bet dokstacijā jāiestata vēlamais pamošanās laiks, kā arī ierīces vibrācijas intensitāte. Jāpiebilst, ka šis gredzeniem var iestatīt atšķirīgus pamošanās laikus, kas ir īpaši ērti, ja jums ar mīļoto dienas režīmi atšķiras. Izgulējušies būsiet abi!

Romantiskākiem rītiem

Ja tev vai tavai otrajai pusītei ir raksturīgs ļoti dziļš miegs, tāpēc ir bažas, ka vibrējoša ierīce jūs nepamodinās, tehnoloģiju eksperti iesaka izmēģināt kādu no modinātājiem, kuros iestrādāta saullēkta simulācija. Piemēram, “Philips Wake-Up Light” ļauj izbaudīt romantisku saullēktu katru rītu, turklāt jebkurā jums ērtā laikā. Proti, tas nodrošina pakāpenisku, kvalitatīvu pamošanās procesu 30 minūšu garumā, ko veido ne vien patīkama gaisma, bet arī dabas skaņu elementi. Pēc tam tiek atskaņots klasisks modinātāja signāls, lai esi drošs, ka tiešām pamodīsies.

Starp citu – gan gaismas, gan skaņas šim modinātājam ikdienā var atslēgt, pietaupot tām īpašajām reizēm, kad gribas izbaudīt īstu saullēktu brīvā dabā laikā, bet lietus, mākoņu dēļ tas nav iespējams.

Muzikālākiem randiņiem

Katra romantiska vakara neatņemama sastāvdaļa ir mūzika. Neatkarīgi no katra muzikālās gaumes, noskaņas mūzikai vai muzikāliem ritmiem, lai ļautos kaislīgā dejā, svarīgs ir kvalitatīvs mūzikas skanējums. Tam lieti noderēs mūzikas atskaņošanas ierīces, piemēram, bezvadu “Luminus” viedlampa vai LED spuldze “PlayBulb”. Šajās ierīcēs ir iebūvēti skaļruņi, un papildu tam tās lieliski iederēsies Valentīndienas svētku atmosfērā, jo ierīces ir pieejamas dažādās formās, tai skaitā sirds, zaķa, vienradža u.c. Turklāt gan viedlampu, gan LED spuldzi ir iespējams savienot ar mobilajiem telefoniem, kas aprīkoti ar “Android” un “iOS” operētājsistēmām.

Sadarbībā ar mobilo sakaru operatora BITE tehnoloģiju ekspertiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu