TVNET intervija ar burleskas karalieni: tu neizģērbies, lai atkailinātos - tas ir svarīgākais

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad erotikas festivāla "Erots 2019" ietvaros Rīgā pirmoreiz ciemojas Krievijas burleskas zvaigzne Katrin Gajndr. Kā sākās mākslinieces karjera, cik viegli šajā jomā strādāt Krievijā un kādi sapņi vēl jāpiepilda, skatieties TVNET intervijā!

Kā atzina māksliniece, viņa ar burlesku sapņojusi nodarboties jau no 14 gadu vecuma, savukārt pirmie priekšnesumi rādīti publikai vien mēnesi pēc astoņpadsmitās dzimšanas dienas. Katrin ir viena no veiksmīgākajām aristokrātiskā burleskas žanra māksliniecēm Krievijā un ir Maskavas «Le Rouge» kabarē vienīgā primadonna.

Ar Ēģiptes karalienes Kleopatras tēlojumu sava priekšnesumā, Katrin Gajndr 2015. gadā uzvarēja Burleskas festivālā Krievijā un saņēma titulu «Klasiskās burleskas karaliene». Viņa ir uzstājusies kā īpašā viešņa un bijusi žūrijā lielākajos Eiropas burleskas festivālos. Turklāt Katrin Gajndr ir satriecoša fetiša un pin-up modele - sarkanas lūpiņas, retro stila kleitiņa, augsti papēži un naiva sejas izteiksme.

Meitenēm, kuras tikai vēl sapņo sākt valdzinošo burleskas deju, Katrin atgādina: «Burleskā tu neizģērbies tikai tāpēc, lai izģērbtos!»

Foto: "Erotā" uzstājas burleskas karaliene Katrin Gajndr

Citi foto no EROTS 2019

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu