Amerikāņu dīdžejs Zedd pārsteidz ar unikālu Lego instalāciju savā mājoklī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Zedd ir viens no tiem mūziķiem, kas var lepoties ar izcili ekstravagantu savrupmāju Losandželosā – dīdžeja smalkajā villā ir neskaitāmi mākslas darbi, Skittles aparāts un dārgas, dizaineru radītas mēbeles. Nu Zedd mājoklī ir ierīkota arī visai smalka Dantes Detoni Lego instalācija vienā no mājas sijām.

Dīdžejs Zedd šobrīd mitinās milzīgā, 880 kvadrātmetrus plašā, 16 miljonus vērtā modernisma stila mājoklī. Šī māja neatstās vienaldzīgus – te ir ierīkots unikāls baseins ar apvienotu džakuzi, četras atsevišķas garāžas, atsevišķa ēka treniņu zālei un studijai un galvenā ēka, kur atrodas vairākas viesu istabas, galvenā guļamistaba, šefpavāra cienīga virtuve un vairākas atpūtas telpas. Līdz ar milzīgo platību mūziķa mājoklī atrodas vairāki mākslas darbi un pat vesels olīvkoks, kas ir ticis saudzēts mājas būvniecības procesā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zedd (@zedd) on

Līdz ar ekstravagantajiem priekšmetiem Zedd ir ticis pie jauna mākslas darba – mākslinieka Dantes Detoni instalācijas, kas veidota no Lego klucīšiem. Mājas siju fragmentus mākslinieks nomainījis pret Lego sienu, bet vēl vienā vietā ierīkoja nelielas durvis, kas ļauj ielūkoties miniatūrajā Lego pasaulē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dante Dentoni (@dantedentoniart) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu