“Par citādo” pirmā sērija. Saruna ar “Kurts Coffee” namiņa autori Ketiju Karlsoni

Podkāsts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

No šodienas TVNET piedāvā Anetes Bendikas podkāstu "Par citādo". Kā viņa pati stāsta: "Podkāsts ir par cilvēkiem, kuri iet citādu ceļu nekā reklāmas bildītē vai saldā filmā. Par to, kāda ir viņu motivācija, izvēles vai apstākļu sakritība, kas tieši ietekmē viņu ikdienu un dzīvi kopumā. Būt atšķirīgam no ierastā nozīmē arī sadurties ar stereotipiem, kuri labi līp pie neparastā, tos arī sarunās šķetināsim, kā arī atspēkosim vai apstiprināsim!"

Pirmā saruna ar Ketiju Karlsoni. "Kurts Coffee" namiņa autori, kura arī ir mamma bērnam ar īpašām vajadzībām. Atklāti par grūto un priecīgo ikdienā, par to, kā sabiedrība un mēs pašas redzam vēl aizvien Latvijā tik nesaprastos, īpašos bērnus.

Anete Bendika ir improvizācijas teātra aktrise, pasākumu vadītāja. Aizraujas ar visu radošo, folkloru un pedagoģiju. Ģimenē piedzimstot īpašajam bērnam, sāka rakstīt blogu esunmees.wordpress.com un atvēra publiski savu "Instagram" kontu, lai dalītos ar mirkļiem un domām par to, kā viņu ģimenē rit neparastā ikdiena, tā mazinot aizspriedumus un atklāti runājot par to, kā mainās pašas attieksme un sabiedrība, saskaroties ar invaliditāti.

Klausies šo un citus ierakstus arī "Spotify"!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu