Marta mēneša horoskops katrai zīmei (1)

Mīla, nauda, veselība vai ceļojums?
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko tev nesīs pavasara pirmais mēnesis?

AUNS Marta sākumā nebūtu vēlams risināt juridiska rakstura jautājumus, sākt jaunus projektus. Vēlamāk pabeigt iesāktās lietas un pārliecināties, ka realizētajā nav pieļauta kāda neuzmanības kļūda. Saskarsmē ar sadarbības partneriem esi piesardzīgāks, dodot jaunus solījumus, nepārvērtē savas iespējas. Marta vidus ir piemērots zināšanu apguvei, nākotnes plānu ģenerēšanai, kā arī radošajām lietām, ar tūrismu, izklaides biznesu saistītajam. Nav izslēgts, ka aktualizēsies ģimenes dzīve notiekošais, tev vairāk laika nāksies veltīt partnera vajadzību apmierināšanai, sarunām ar atvasītēm, citām audzinošām aktivitātēm. Mēneša izskaņā vairāk laika izdosies atlicināt atpūtai, ar ceļojumiem, mīlas priekiem saistītajam. Dodoties uz saviesīgiem pasākumiem, pastiprinātu uzmanību pievērsīsi savam ārējam veidolam, centīsies to visādi pilnveidot, uzlabot.

VĒRSIS Būsi gatavs pierādīt savas patiesās spējas profesionālajos jautājumos. Jo īpaši aktīvi var izrādīties Vērši, kuriem ir savs privātais bizness, kā arī tie, kuri nesen sāka strādāt jaunā darba vietā. Tavs rosīgums, darba spējas neapšaubāmi būs apsveicamas, tikai pielūko, lai savā rīcībā nekļūsti pārlieku pašaizliedzīgs, tādējādi iedzīvojoties pārslodzē. Jo objektīvāk novērtēsi savas patiesos spēkus, zināšanas, jo labākus panākumus uzrādīsi! Saskarsmē ar tuviniekiem daudz kas būs atkarīgs no tava garastāvokļa. Ja neļausi darba laikā uzkrātajam stresam izlādēties mājas vidē, tad attiecības ar ģimenes locekļiem būs saskanīgas. Ja vēlies tikt vaļā no ikdienas uztraukumiem, iekšējās spriedzes, vislabāk pievērsties fiziskām aktivitātēm, kā arī ļaujies jogai, meditācijai.

DVĪŅI Svarīgi pēc iespējas skaidrāk apzināties savas profesionālās prioritātes. Proti, centies koncentrēties kam vienam, noteiktam, nesāc īstenot vairākas ieceres vienlaikus. Labāk paveic vienu darbu kvalitatīvi, nevis skrien pēc kvantitātes, jauniem rekordiem. Attiecībās ar apkārtējiem būsi atsaucīgs, draudzīgs. Saskaroties ar jaunām sejām, ātri iekarosi sarunu biedru uzticību, simpātijas. Nav izslēgts, ka jauniegūtie kontakti uzlabos tavus profesionālos rādītājus, pavērs jaunas izaugsmes iespējas. Naudas lietas var izrādīties veiksmīgākas mēneša vidū, turpretim marta sākumā un nogalē labāk padosies ikdienišķi darbi, sabiedriskās aktivitātes. Mīlas dzīvē mēnesis solās būt gana mierīgs, bezrūpīgs. Nav izslēgts, partneris var piespēlēt izklaižu idejas, mudināt kopīgi pievērsties jaunam hobijam.

VĒZIS Rezultāti profesionālajā lauciņā var būt tieši atkarīgi no tavām organizatoriskajām dotībām, prasmes apdomīgi plānot pienākumu izpildi, veikt nepieciešamās pārmaiņas savā darba ikdienā. Pilnīgi iespējams, tu  secināsi, ka tev nepieciešams papildināt savas profesionālās iemaņas, gūt jaunas zināšanas. Jo skaidrāk izkristalizēsi izaugsmei nepieciešamo un sāksi kustēties vajadzīgajā virzienā, jo ātrāk manīsi paveiktā augļus. Priekšniecība, redzot tavus centienus, arī no savas puses var sniegt zināmu atbalstu, iedrošinājumu. Neskatoties uz spraigo notikumu attīstību darba jomā, nepiemirsti par mājas dzīvi, savām atvasītēm, kurām šomēnes vajadzēs tavu atbalstu, padomu. Centies no sirds izrunāties ar jaunākajiem ģimenes locekļiem, dziļāk izprast viņu dzīvē notiekošo.

LAUVA Zvaigznes iesaka veltīt nedaudz vairāk uzmanības dzīves materiālajam aspektam, pasekot līdzi saviem tēriņiem. Pilnīgi iespējams, ka tos vajadzēs nedaudz ierobežot, noteikt sev citas prioritātes, mazāk izdabāt mirkļa iegribām. Centies vairāk ieklausīties savas otrās pusītes padomos par to, kā dzīvot taupīgāk, tērēt ar apdomu. Profesionālajā jomā marts būs ļoti rosīgs, prasīs no tevis lielāku pacietību, koncentrēšanās spējas un prasmi pielāgoties jauniem apstākļiem. Ja spēsi attaisnot uz sevi liktās cerības, vari cerēt uz jaunām izaugsmes iespējām, karjeras kāpumu. Mīlas frontē pamazām jutīsi mostamies pavasari. Attiecībās ar partneri kļūsi koķetīgāks, romantiskāks.

JAUNAVA Tavi sīvākie konkurenti var mēģināt iepīt tevi kādās intrigās vai likt lamatas, taču jāsaka, viņiem no tā nekas prātīgs nesanāks. Tu stabili stāvēsi uz abām kājām, uztversi situāciju analītiski, neļausies emociju uzplūdiem. Nav izslēgts, ka, neskatoties uz nelabvēļu aktivitātēm, tev izdosies uzlabot savus ienākumus, apliecināt savas patiesās spējas. Šis mēnesis var izrādīties zīmīgs tām Jaunavām, kuras saistītas ar celtniecību, inženiertehnisko jomu, pedagoģiju un transporta jomu. Ārpus darba daudz laika veltīsi savas dzīvesvietas labiekārtošanai. Nav izslēgts, nolemsi pats saviem spēkiem veikt nelielu remontu, kurā var piedalīties ne tikai otrā pusīte, bet arī kāds no tuvākajiem radiniekiem.

SVARI Marta pirmajā pusē būsi patiesi aktīvs, pratīsi apliecināt sevi darba gaitās. Lieliski tiksi galā ar analītisko darbu, informācijas iegūšanu, apkopošanu, izvērtēšanu. Šis var būt zīmīgs periods Svariem finansistiem, grāmatvežiem. Darba ikdienu krāšņāku padarīs saskanīgās attiecības ar kolēģiem. Nav izslēgts, ka jūs kopīgi ne reizi vien apmeklēsiet ballītes, varbūt nolemsiet doties tālākā braucienā. Romantika pieaugs marta otrajā pusē, kad lielu uzmanību veltīsi kopdzīvei ar partneri, tās pilnveidošanai. Attiecībās centīsies ienest jaunas vēsmas, padarīt tās kaislīgākas, atmiņā paliekošākas. Mēneša nogalē var nākties uzņemties jaunus profesionālos pienākumus vai palīdzēt kolēģim veiksmīgi pabeigt iesākto projektu.

SKORPIONS Centies paplašināt lietišķo kontaktpersonu loku, jo no tā tiešā veidā var būt atkarīgi tavi panākumi. Ja spēsi izveidot saikni ar potenciālajiem sadarbības partneriem, nekautrēsies pareklamēt sevi, savus panākumus, prasmes, tu jūtami vairosi iespējas uzlabot materiālo situāciju. Kopsummā šomēnes vairāk padosies saimnieciski, organizatoriski darbi, ar pedagoģiju un mākslas lietām saistītais. Pateicoties savai nevainojamajai intuīcijai, ne reizi vien spēsi izvairīties no saspringtām situācijām un pat tikt pie kāda “gardāka kumosa”. Lieliski sapratīsies ar tuviniekiem. Dažubrīd gan atvasītes var pārbaudīt tavu pacietību ar nenopietno attieksmi pret naudas lietām, taču tu pratīsi panākt sapratni arī šajos jautājumos.

STRĒLNIEKS Tava radošā enerģija, izdoma, fantāzijas lidojums radīs apkārtējo apbrīnu un komplimentus. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem būsi jautrs, dzīvespriecīgs, optimistisks un izpalīdzīgs. Iespējams, piedalīsies kādā labdarības pasākumā vai kā citādi palīdzēsi grūtībās nonākušajiem. Martā var aktualizēties ar ārzemēm saistītais. Tas nozīmē, kāds Strēlnieks dosies neplānotā braucienā ārpus valsts robežām, savukārt cits meklēs biznesa kontaktus ar citu zemju pārstāvjiem, vēl kāds vienkārši baudīs atvaļinājumu eksotiskā paradīzē. Attiecībās ar laulāto daudz kas būs atkarīgs no tā, vai partneris dos tev pietiekami lielu brīvību, necentīsies pārlieku uzspiest savu viedokli vai kādus pienākumus.

MEŽĀZIS Martā sākumā var aktualizēties ar komandējumiem, pieredzes apmaiņas braucieniem saistītais. Gūt jūtamākus panākumus tev palīdzēs gan radinieku sniegtais morālais atbalsts, gan draugi, paziņas, kuri var savest kopā ar vajadzīgajiem cilvēkiem, kā arī sniegt praktiskus padomus. Naudas lietas veiksmīgāk kārtosies marta vidū, kad arī tavas koncentrēšanās spējas būs savā maksimumā. Saskarsmē ar mīļoto cilvēku būsi diezgan noslēgts, noslēpumains, jāsaka, partneri gan šāda nostāja var īsti neapmierināt. Proti, viņš no tevis vēlēsies lielāku atklātību un dvēseliskumu. Centies rast zelta vidusceļu starp savām un otra cilvēka vajadzībām un atturēties no liekām nesaskaņām. Mēneša nogalē nāksies atkal iegrimt darba jautājumos, pilnībā ziedot sevi pienākumu īstenošanai.

ŪDENSVĪRS Savā rīcībā, vārdos būsi diezgan straujš un apkārtējiem grūti izprotams, neprognozējams. Profesionālajās lietās tieksies darboties individuāli, jo kolektīvās aktivitātes tevi samērā ātri nogurdinās, varbūt pat padarīs nervozu, nesavaldīgu. Šis mēnesis vairāk piemērots ikdienišķu pienākumu veikšanai, iesāktu projektu nobeigšanai, dažādu atskaišu gatavošanai. Turpretim jaunas lietas vēlamāk atlikt uz nākamo mēnesi vai vismaz marta pēdējo nedēļu. Sevišķi piesardzīgam jābūt, kārtojot ar mantojumiem, nekustamo īpašumu saistītās lietas. Ja profesionālajā lauciņā valdīs nedaudz saspringta gaisotne, tad ģimenes dzīvē tev smaidīs veiksme. Harmoniskās attiecības ar otro pusīti, kalpos kā iedvesmas avots ikdienas darbiem. Kādam Ūdensvīram martā var rasties domas par ģimenes pieaugumu.

ZIVIS Uzlabosies pašsajūta, noskaņojums. Tevī, visticamāk, modīsies jauni enerģijas krājumi, kuri palīdzēs ne vien tikt galā ar ikdienišķiem sarežģījumiem, bet arī sakārtot ģimenes, mīlas dzīvē notiekošo. Komunikācijā ar atvasītēm ātri radīsi kopīgu valodu, sajutīsi jaunākās paaudzes uzticēšanos sev. Nav izslēgts, ka bērni vērsīsies pie tevis pēc psiholoģiska rakstura padoma, morāla atbalsta. Darba lietās marts var iezīmēt nelielas pārmaiņas, kuras būs tev labvēlīgas, pat ja pirmajā tuvinājumā šķitīs savādāk. Apstākļu sakritība var likt apliecināt savus spēkus līdz šim neapgūtā lauciņā un sev par pārsteigumu uzrādīt patiesi labus rezultātus. Mēneša nogalē zvaigznes var dot iespēju vairāk laika atlicināt atpūtai, komunikācijai ar draugiem, domubiedriem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu