Fen šui gudrības – 7 sīkumi, kas ievērojami uzlabos mājokļa auru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Fen šui ir sena ķīniešu mācība, pēc kuras mājas iekārtošanas likumiem ir iespējams uzlabot mājokļa auru un piepildīt to ar labo enerģiju. Lai gan fen šui likumu ir ārkārtīgi daudz, pietiks arī vien ar dažiem sīkumiem, lai uzlabotu atmosfēru dzīvesvietā.

Izliec globusu

Iegadājies globusu – tas iedrošinās mājiniekus gan enerģētiski, gan psiholoģiski nobriest tuvākiem un tālākiem ceļojumiem, būs lielisks dekors un lieliski iederēsies grāmatu plauktā vai uz kafijas galdiņa.

Foto: Unsplash

Ierāmē romantiskāko bildi

Neatkarīgi no tā, vai esi attiecībās, vai vēl gaidi savu īsto un vienīgo, novieto guļamistabā ierāmētu bildi ar romantisku attēlu. Ja esi attiecībās, novieto pie gultas ierāmētu fotogrāfiju ar sevi un savu partneri, bet, ja attiecību statuss ir “brīvs”, rāmī liec fotogrāfiju ar attiecībām, kādās vēlies būt. Mērķis ir tiekties uz perfektajām attiecībām un piesaistīt savu sapņu otro pusīti enerģētiski, bet attiecībās esošajiem – atgādināt par labākajām dienām grūtos brīžos.

Dekorē ar svaigiem ziediem

Svaigi ziedi, kas izkārtoti skaistā kompozīcijā un novietoti mājas centrālajā daļā, enerģētiski piesaista veselību un labklājību.

Foto: Unsplash

Spoguļu izvietojumā izmanto stratēģiju

Viens no striktākajiem fen šui likumiem ir novietot gultu tā, lai guļot durvis būtu redzamas. Nespēja saskatīt durvis, pēc fen šui uzskatiem, var radīt mājoklī saspringtu gaisotni. Ja gultas pārvietošana nav iespējama, pacenties, lai durvis no tās varētu redzēt spogulī.

Piepildi stikla burku ar monētām

Pēc fen šui likumiem, dzīvojamajā istabā redzamā vietā ir jānovieto caurspīdīgs stikla trauks, pilns ar monētām – kaut vai viena centa vai šokolādes monētām. Naudas imitācija vai monētas reprezentēs naudas pieplūšanu un finansiālā stāvokļa uzlabošanos.

Foto: Unsplash

Pabīdi gultu

Ja attiecībās nevedas un vēl līdz šim nav izdevies atrast īsto un vienīgo, fen šui piekopēji iesaka atbīdīt gultu no sienas. Ideālā gadījumā gultai ir jāatrodas vismaz desmit centimetrus nost no sienas, radot brīvu vietu mīlestības ienākšanai dzīvē.

Nolaid tualetes poda vāku

Pēc fen šui likumiem, vannasistaba ir vieta, kurā var attīrīties no negatīvās enerģijas. Tomēr šajā telpā idejiski ir iespējams atbrīvoties arī no labās enerģijas un veiksmes – pēc lietošanas aizver tualetes podu, lai neaizskalotu veiksmi prom.

Foto: Unsplash
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu