Iesaisties akcijā "Uzdāvini mammai grāmatu!"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Tā kā tuvojas Māmiņdiena, kustība "Plecs" ir uzsākusi akciju "Uzdāvini mammai grāmatu!", un, iespējams, arī Tu gribētu tajā iesaistīties! Grāmatas dāvināsim tieši tām mammām, kuras audzina audžubērnus, ir viņus adoptējušas vai kļuvušas par aizbildnēm. Sievišķīga grāmata, brīdis atelpas, ceļojums aizraujošā sižetā ārpus ierastās ikdienas - sagādāsim šo prieku mammām, kuras diendienā pašaizliedzīgi gādā par citiem! 

Tāpēc aicinām uz fondu “Plecs” nogādāt vai nosūtīt aizraujošu grāmatu - mūsdienīgu un izklaidējošu jaunākās literatūras izdevumu, piemēram, mīlestības romānu, detektīvu, piedzīvojumu vai ceļojumu stāstu. Maija sākumā ar “Latvijas Pasta” gādību līdz ar sirsnīgu apsveikumu Māmiņdienā grāmatas nonāks pie uzņemošo ģimeņu mammām.

P.S. Ja vēlies, grāmatai vari pievienot arī kartīti ar vēlējumu un labiem vārdiem.

Adrese, uz kuru nogādāt grāmatas (līdz 1. aprīlim): Senču iela 4, Rīga, LV-1012; no 1. aprīļa līdz 1. maijam: Tērbatas iela 30, Rīga, LV-1011. Grāmatas vari atgādāt no pirmdienas līdz ceturtdienai (10:00-17:00). Ja atrodies Rīgā un grāmatas ir vairākas, padod ziņu, un mēs tām aizbrauksim pakaļ! 

Akcijas norises laiks: līdz 1. maijam

Info tālrunis: 29119938

Aicinām akcijā piedalīties ne tikai privātpersonas, bet arī uzņēmumus! Ja vēlies akcijā iesaistīt arī savus kolēģus, lejuplādē akcijas plakātu un pieliec savā darbavietā pie sienas! 

Plakātus atradīsi šeit: A4 plakāts un A3 plakāts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu