Policija ar videonovērošanas palīdzību notver velosipēda zagli (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Svētdien, 17.martā, pie Rīgas pašvaldības policista netālu no Brīvības pieminekļa vērsās kāds iedzīvotājs, kurš pastāstīja, ka esot pazudis viņa velosipēds, vēstī Rīgas pašvaldības policija. 

Sarunas laikā tika noskaidrots, ka velosipēds esot bijis nolikts Reformācijas laukumā Vecrīgā, tādēļ policists uzreiz sazinājās ar videonovērošanas centru, lai tiek aplūkoti ieraksti šajā vietā. Savukārt cietušajam tika pastāstīts, ka būs nepieciešams vērsties Valsts policijā ar iesniegumu.

Lai gan tajā pašā dienā zaglis pilsētas kameru redzeslokā vairs nebija manāms, RPP Videonovērošanas centra darbinieki ārkārtīgi līdzīgu personu pamanīja trīs dienas vēlāk - 20.marta naktī. Informācija par pamanīto vīrieti uzreiz tika nodota tuvākajai ekipāžai, bet tikmēr videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci sekoja vīrietim, lai varētu papildināt informāciju par iespējamā zagļa atrašanās vietu.

Pāris minūtes vēlāk meklēto vīrieti policisti uz ielas panāca un apturēja. Viņš noliedza, ka iepriekš būtu zadzis velosipēdu, taču mantu pārbaudes laikā vīrieša somā tika atrastas knaibles un citi instrumenti, kas varētu būt izmantoti noziegumos. Aizdomās par velosipēda zādzību vīrietis tika aizturēts un nogādāts Valsts policijā.

Pašlaik 34 gadus vecais aizdomās turētais jau ir atzinies vismaz trijās velosipēdu zādzībās un pret viņu Valsts policijā sākts kriminālprocess.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu