Giels un Juhņēviča atteikušies no amatiem LTV valdē (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Einārs Giels un Eva Juhņēviča
Einārs Giels un Eva Juhņēviča Foto: Edijs Pālens/LETA

Jaunieceltie Latvijas Televīzijas (LTV) valdes locekļi, Einārs Giels un Eva Juhņēviča, atsacījušies no saviem amatiem. 

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) informēja, ka NEPLP pirmdien tikās ar ieceltajiem LTV valdes locekļiem Eināru Gielu un Evu Juhņēviču un pārrunāja aktuālo situāciju. Pusdienlaikā abi pretendenti informēja par atteikšanos no konkursa kārtībā iegūto amatu ieņemšanas.

"NEPLP izprot un respektē abu pretendentu lēmumu," pauda , piebilstot, ka NEPLP uzskata, ka konkursa norise ir bijusi likumīga.

Par Giela atteikšanos no amata liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, bet Juhņēviča par atkāpšanos paziņojusi sociālajā vietnē "Facebook".

"Gribu pateikt paldies visiem iesaistītajiem, kuri novērtēja manas profesionālās spējas un kompetences, kā arī manu redzējumu par LTV attīstību, tomēr, izvērtējot visus notikumus ap LTV valdes konkursu un tā rezultātiem, esmu pieņēmusi lēmumu nestāties LTV digitālās attīstības un satura valdes locekles amatā.

Man ir ļoti žēl, ka radusies šāda situācija, bet uzskatu, ka tas ir vienīgais pareizais risinājums šobrīd. Esmu par to informējusi arī NEPLP vadību. Novēlu Latvijas Televīzijai kļūt par mūsdienīgu, neatkarīgu un spēcīgu sabiedrisku mediju," vēstī Juhņēvičas ieraksts sociālajā vietnē "Facebook".

vēstīts, 28. martā Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) lēma LTV valdes priekšsēdētāja amatā iecelt Latvijas zāļu ražotāja "Olainfarm" mārketinga tirgus datu analītiķi Eināru Gielu.

Savukārt LTV valdes locekļa digitālās attīstības un satura jautājumos amatam padome izvēlējās XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku izpilddirektori Evu Juhņēviču.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu