Policija piektdien pieķērusi vairākus šoferus, kas brauc pa sabiedriskā transporta joslām (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Īriss Sviklis/LETA

Valsts policija (VP) arī piektdien, tāpat kā ikdienā, Rīgas ielās konstatējusi vairākus autovadītājus, kuri mēģinājuši apbraukt sastrēgumus pa sabiedriskā transporta joslām.

Policija aicina autovadītājus būt saprotošiem, kad nākas saskarties ar neērtībām un nepieciešams ilgāks laiks, lai nokļūtu galamērķī. Tomēr tas neesot iemesls, lai pārkāptu ceļu satiksmes noteikumus.

VP, uzraugot satiksmi, šajās dienās ir konstatējusi autovadītājus, kas centušies apbraukt sastrēgumus pa sabiedriskā transporta joslām, kas ar noteikumiem ir aizliegts.

Lai arī pilsētā izveidojušies sastrēgumi pēc Deglava ielas tilta slēgšanas, policijā norādīja, ka šādi pārkāpumi tiek konstatēti arī ikdienā.

VP Rīgas reģionā piektdien līdz plkst.10 saņēmusi 27 izsaukumi uz satiksmes negadījumiem, tomēr salīdzinot ar ikdienu, reģistrēto negadījumu skaits nav pieaudzis.

Jau ziņots, ka ceturtdienas rītā plkst.5 satiksmei tika slēgts Augusta Deglava ielas pārvads Rīgā, kā rezultātā būtiski mainīti sabiedriskā transporta maršruti un attiecīgajā galvaspilsētas daļā gaidāmi intensīvāki satiksmes sastrēgumi.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu