Kad nav, kur naudu likt, – itāļu ražotāji piedāvā iegādāties vannas no kristāliem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baldi/Publicitātes foto

Bagātnieku villās nereti var atrast visdažādākās un neiedomājamākās mēbeles un citus mājas piederumus no īpaši dārgiem materiāliem, piemēram, zelta tualetes podu, kas lielākajam vairumam šķitīs pilnīga izšķērdība. Nu šo luksusa priekšmetu sarakstu papildina Itālijā ražotas vannas no kristāliem.

Itāļu ražotājs “Baldi” ir pazīstams ar tā ekstravagantajiem mājas dekoriem un santehnikas precēm, kuru ražošanā tiek izmantoti dārgi kristāli, piemēram, kvarcs, malahīts vai zelts un sudrabs. Nu kompānija ir laidusi klajā jaunu līniju – vannas no īstiem kristāliem. Vienas šādas vannas uzstādīšana izmaksā 1,1 miljonu eiro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baldi_Italia OFFICIAL (@baldihomejewels) on

“Baldi” ražoto vannu galvenie izejmateriāli, kristāli, tiek vesti no Amazones lietusmežiem Brazīlijā. Viens kristāla gabals, no kā tiek izgrebtas vannas, sver 10 000 kilogramu – šādā vannā ietilpst trīs cilvēki. Līdz ar vannām uzņēmums piedāvā saviem klientiem iegādāties arī izlietnes, tualetes podus un nelielus vannasistabas dekorus no kristāliem, kā arī pulksteņus, klavieres un citus mājas dekorus, kas rotāti ar dārgiem minerāliem. Pats uzņēmums iesaka šo neparasto un dārgo santehniku un citus interjera priekšmetus integrēt renesanses stila telpās.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baldi_Italia OFFICIAL (@baldihomejewels) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu