Ķīniete nogādāta slimnīcā pēc histēriskas raudāšanas filmas “Atriebēji 4” laikā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
"Atriebēji 4"
"Atriebēji 4" Foto: kadrs no filmas

Pēdējā daļa no komiksu filmu sērijas “Atriebēji 4”, kas nupat kā nonākusi uz lielajiem ekrāniem, jau ir izslavēta kā ļoti emocionāla un saviļņojoša, tomēr kādai Ķīnas iedzīvotājai šis saviļņojums bijis tik spēcīgs, ka viņu nācies nogādāt slimnīcā.

Dīvainais incidents notika pirms dažām dienām Ķīnā, kad mediķiem nācies slimnīcā nogādāt 21 gadu veco Sjaoli, kura filmas laikā nav varējusi pārstāt raudāt.

Kā vēstīts izdevumā “Fox 8”, Sjaoli konoteātrī nekontrolējami raudājusi, elsojusi un sūdzējusies par elpas trūkumu. Slimnīcā ārsti meitenes elpošanu normalizēja ar skābekļa balona palīdzību.

“Es redzēju, ka pacients ļoti smagi elpo un, kā pastāstīja apkārtējie cilvēki, hiperventilācija viņai iestājusies no raudāšanas. Mēs nekavējoties iedevām viņai skābekli un nomierinājām,” pastāstīja ārsti.

Pirmajā nedēļas nogalē jaunā filma, kas saturiski ir turpinājums iepriekšējai daļai «Atriebēji: Bezgalīgais karš» («Avengers: Infinity War»), Ziemeļamerikā iekasēja 350 miljonus, bet citviet pasaulē 859 miljonus dolāru. Kopumā ieņēmumi sasniedz 1,2 miljardus dolāru. Filmas iepriekšējai daļai līdz šādam panākumam bija jāiet vienpadsmit dienas. 

Filmas komerciālie panākumi ir lielāki nekā visu pēdējo sešu "Oskara" balvu ieguvušo filmu kopējie ieņēmumi.

Filmas reklāmas rullītis.

Foto: Filmas "Avengers: Endgame" pirmizrāde Losandželosā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu