"Vingruma" Elīna: esmu kļuvusi par 2.3kg vieglāka!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vingruma klubs

Šonedēļ pirmo reizi uz Vingruma klubu devos viena. Ļoti pietrūka iknedēļas TRX pie trenerītes Ineses, taču darba grafiks šoreiz atļāva klubu apmeklēt tikai vakaros. Līdz šim visi treniņi man ir bijuši agri no rīta, tāpēc bija pavisam neierasti, ka zāle pirmdienas vakarā bija gandrīz pilna.

Atradu sev vietu uz brīva velotrenažiera un nedēļu sāku ar 60 minūtēm tīra kardio treniņa. Laikam beidzot sāku pierast pie ilgstoša kardio, jo laiks paskrēja nemanot! Pēkšņais pavasaris aiz loga neļāva bez sirdsapziņas pārmetumiem braukt mājās ar autobusu, tāpēc pēc treniņa devos pastaigā uz mājām, baudot vakara saulīti.

Šīs nedēļas vizīte pie Normunda un gudrajiem svariem mani uztrauca vairāk nekā visas līdzšinējās reizes kopā. Abas pēdējas svēršanās reizes uz Vingruma klubu biju braukusi ar pārliecību, ka rezultāti būs, taču svars jau mēnesi bija palicis gandrīz nemainīgs. Sapratu, ka uz pašsajūtu vien vairs nevaru paļauties un pēdējā brīdī arī izmainīt neko nevar. Kā būs, tā būs. Liels bija mans pārsteigums, kad, kāpjot uz svariem, beidzot redzēju pozitīvas izmaiņas! Esmu kļuvusi par 2,3 kg vieglāka! Pārņēma viegluma sajuta, tie 2,3 kg novēlās kā akmens no pleciem. Beidzot! Tik ilgi gaidītie rezultāti bija atgriezušies!

Foto: Vingruma klubs

Nedēļas pēdējo treniņu atliku uz svētdienu. Šoreiz, pilnīgi pretēji pirmdienas vakara drūzmai, zālē biju pilnīgi viena! Līdzi paņēmu treniņa aprakstu, ko trenere Inese bija sagatavojusi vienā no pirmajiem treniņiem, un izbaudīju to, ka neviens trenažieris nebija aizņemts. Pozitīvie svēršanās rezultāti deva jaunu enerģijas lādiņu un motivāciju treniņam, un jutos fantastiski!

Foto: Vingruma klubs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu