Vairums no mums neprot skūpstīties! Re, kā tas jādara... (13)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Seksuālo attiecību eksperts, vairāku grāmatu autors un seksa tehniku treneris Alekss Mejs informē: liela daļa aptaujas rezultātu atklāj, ka skūpstīšanās partneriem patiesībā sagādā neveiklas situācijas un problēmas. Kas ir tas, ko mēs darām ne līdz galam pareizi? 

"Lai cik tas liktos jocīgi, vairākums no mums neprot skūpstīties. Tas attiecas kā uz vīriešiem, tā arī uz sievietēm. Vērojot savu lekciju auditoriju, saprotu, ka tieši šī ir viena no aktuālajām tēmām, par ko grib dzirdēt abi dzimumi," par problēmu runā seksa tehniku treneris Alekss Mejs.

Trīs svarīgi aspekti pareiziem skūpstiem

"Protams, tas neaptver visu skūpstīšanās mākslu, bet, zinot šos, jūs jau manāmi uzlabosiet savu skūpstīšanās tehniku," uzsver seksologs.

1. Atbrīvo lūpas 

"Lūpām ir jākļūst ļoti atbrīvotām. Tādām, it kā jums zobārsts būtu injicējis anestēziju lūpās, jūs tās pārstājat just un jums ir grūtības artikulēt. Kāpēc tas ir ļoti svarīgi? Pirmkārt, tas ir daudzkārt patīkamāk gan tev pašam, gan partnerim vai partnerei. Kolīdz sasprindzināt lūpas, jūs sev zogat lielu daļu patīkamu sajūtu."

Fiziski jūs bloķējat savus nervu galiņus. 

2. Uzmanību - siekalas!

"Tas ir delikāts jautājums, tomēr ir ļoti svarīgs. Visvieglāk to izskaidrot ar konkrētu piemēru. Iedomājies, ka atrodies virs savas otrās pusītes un jūs kaislīgi skūpstāties. Pēc gravitācijas likumiem tavas siekalas gar mēles malām vienā brīdī sāks tecēt straujāk. Franču skūpsta laikā tas otram cilvēkam nav īpaši patīkami. Jā, daudzi to kautrējas pateikt, bet tā ir. Ja skūpstāties, stāvot kājās, tā nenotiks. Vai tāpēc nevajag skūpstīties iepriekšminētajā pozā? Protams, tā nav. Vienkārši šis mirklis ir jāpārvalda. Respektīvi, kad sajūti savas siekalas, atgāzies uz pāris sekundēm nedaudz atpakaļ un norij tās."

Foto: depositphotos.com

3. Esiet maigi. Vismaz sākumā...

"Nemeties skūpstā kā karā - vicinot savu mēli kā zobenu vai beisbola nūju. Partneru mēļu karš ir viena no lielākajām skūpstu kļūdām."

Franču skūpsts ir patiesībā ļoti maiga un delikāta lieta, par ko mēs bieži aizmirstam. Skūpstam ir jāsākas ļoti, ļoti maigam un jāattīstās aizvien kaislīgākam."

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu