“Troņu spēles” interjerā – dizaineri rada katram tēlam piemērotu telpas iekārtojumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Finalizējot, iespējams, pasaulē iespaidīgāko seriālu, “Troņu spēle”, vairums fani liek likmes uz to tēlu, kurš iegūs tiesības sēsties Dzelzs tronī. Līdz ar seriāla kaislībām, jau kopš pirmās sezonas ir pieaugusi patērētāju interese iegādāties ar seriālu saistītas drēbes un aksesuārus, nemaz nerunājot par interjera izkārtojumu. Amerikāņu interjera dizaina aplikācijas “Modsy” dizaineri ir nākuši klajā ar savām versijām, kādām būtu jāizskatās “Troņu spēle” galveno varoņu guļamistabām.

Stārku nams

Sniegotajā Vinterfelā aukstums nav sveša lieta, tāpēc šeit galvenokārt interjerā tiek izmantoti dzīvnieku izejmateriāli – ragi, galvaskausi un ādas. Modsy dizaineru radītajā interjerā ir iekļautas izteiksmīgākās Vinterfelas krāsas – pelēkā, brūnā un baltā. Saprotams, šīs telpas interjers neiztiks bez atsaucēm uz galveno varoņu labajām rokām – vilkiem.

Foto: Modsy

Targērianu nams

Kāda gan varētu izskatīties pūķu mātes atpūtas telpa? Visnotaļ grezna, romantiska un gaisīga – pilnīgi pretēja pašai karalienei, kas sev ir uzbūrusi maigu ārējo tēlu. Galu galā – brutālajai uguns ķēniņienei labprāt patiktu atpūsties neitrālākā telpā. Dizaineri par iedvesmu Dinerīsas guļamistabai ir ņēmuši telpas, kurās augstmane uzturējās pirmajās sezonās, Esosā kopā ar Dotraki cilti.

Foto: Modsy

Lanisteru nams

Ekscentriskajiem Lanisteriem simbolizējošās krāsas ir sarkans un zelts, kas arī ir atspoguļotas šīs dzimtas guļamistabas interjerā. Šīs ģimenes pārstāvji vienmēr atmaksā savus parādus un dod priekšroku izsmalcinātam un elegantam dizainam, tāpēc ne velti šajā guļamistabā ir izmantotas smagnējas koka detaļas, smalki izšūti paklāji, vairāki gaismekļi un metāliski elementi.

Foto: Modsy

Tairelu nams

Tairelu dzimta savukārt ir pazīstama ar to mīlestību pret augiem, romantiskajām niansēm grezniem tērpiem un izteiksmīgiem rakstiem. Dizaineri šīs dzimtas pārstāvjiem ir radījuši visai dramatisku telpu, kurā ir iekļauti bagātīgi augu motīvi, tradicionāla stila mēbeles, rakstainus paklājus un samērā tumšu atmosfēru, kas mijas ar dabas pieskārieniem.

Foto: Modsy

Balto staigātāju miteklis

Lai gan Baltie staigātāji nav nekādi interjera estēti, tomēr dizaineri ir radījuši arī guļamistabu zombiju valdniekiem. Saprotams, ka Nakts karalim piestāvētu baltas mēbeles ar teju vai skandināvisku akcentu, bet vienlaikus šajā interjerā valdītu tumša un drēgna gaisotne. Istabas interjerā pārsvarā izmantoti melnie, baltie un zilie toņi, kas tai piešķir vēsu, bet mājīgu atmosfēru.

Foto: Modsy
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu